"Бутлегер і Душечка" - дехто любить гарячіше!

У новому закладі Валерія Сиверчука, що відкрився нещодавно в приміщенні СК "Нок-аут", панує американська кухня. Тут найсмачніші хот-доги, насичена смаками поживна піца, ситні бургери на будь-який смак, найрізноманітніші салатики, планується і гриль-меню…

Але якщо ви замислитесь про напої до їжі, то зображення Мерилін Монро в образі Душечки підкаже вам, що «дехто любить гарячіше». І якщо ви цінуєте міцні напої та коктейлі, то побувати тут вам слід неодмінно! Але, тсссс, «Speak easy!».

Спікізі – так називались підпільні бари часів сухого закону у Америці, тут не розмовляли голосно, адже кожен знав за чим прийшов. В «Бутлегер і Душечка» бар також у підвальному приміщенні і там можна знайти такі напої, яким позаздрить сам Великий Гетсбі.  

Лише уявіть: віскі, ром, джин і найрізноманітніші коктейлі на їх основі. Все це вам наливатимуть стильні бармени у капелюшках, вони ж можуть порадити чим ще посмакувати, адже у меню бару можна й розгубитись – самих лише тематичних коктейлів близько пів сотні! 

У цьому царстві блискучих пляшок та великих бочок, якщо голова піде обертом, можна дуже добре уявити чоловіків з сигарами та жінок у сукенках з бахромою. І ось уже чи то з клубів диму (ні!), чи то з голлівудської стрічки матеріалізуються танцюючі дівчата і звучить задумливий блюз, що змінюється запальним джазом. На невеличкій сцені з’являється вона – красуня-співачка у блискучій сукні й звабливим голосом співає про те, як добре танцювати свінг…

У ролі Душечки на відкритті закладу, що відбулось цими вихідними, співала Анастасія Коберська з концертною програмою «Jazz do it», а танцювали дівчата з танцювального гурту «Бродвей». В цих стінах і щодня звучать лише кращі композиції, які піднімали на вуха весь світ: Френк Сінатра, Луї Армстронг, Рей Чарльз та багато інших. І ця чудова музика налаштовує на потрібний настрій. 

Тож, якщо ви хочете стати частиною «гангстерської сім’ї» з чудовими гастрономічними смаками, якщо ви обожнюєте атмосферу старої Америки, часи розквіту джазу і блюзу - вам до «Бутлегер і Душечка»! 

Смачні лимонади приємно охолоджують та дивують інгредієнтами, неперевершені коктейлі, як алкогольні так і безалкогольні, вражають смаками, на 100% смачні бургери й хот-доги завжди наситять, ексклюзивні десерти доповнять життя солодкою ноткою. Колорит, напої, смачна їжа та приємна музика постійно тут.

Адреса закладу: вул. Батозька 2, СК «Нокаут». Забронювати столик можна за номером 068 954 4436. До 13.06 (включно) можна ще й отримати знижку 50% на меню та безалкогольну частину бару. Працюють з 10 до 24.



Переглядів: 7833
Поширень: 0

Останні новини