Учасники бойових дій подякували податківцям за допомогу дітям

Голова правління Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО Анатолій Слівінський подякував працівникам податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області за участь і допомогу в лікуванні онкохворої дитини.

Першого червня, в Міжнародний день захисту дітей, податківці взяли участь у великому благодійному забігові «Чужих дітей не буває», організованому Об’єднанням. У забігові взяли участь близько тисячі представників органів державної влади, місцевого самоврядування, правоохоронних органів, а також усіх бажаючих доєднатися до заходу.

Пробіг стартував від площі Костянтина Могилка (біля фонтану), уздовж Хмельницького шосе до арки Центрального парку відпочинку. Зібрані кошти передані на лікування 3-річного хлопчика з онкологічною хворобою. Вручаючи Подяку, Анатолій Слівінський відзначив, що загалом на лікування дитини вдалося забрати більше 20 тис. євро. Перший заступник начальника ГУ ДФС у області Віктор Сирватка, який відповідає за роботу податкової міліції, запевнив, що наступного року податківці неодмінно візьмуть участь у забігові. Керівники домовилися також про благодійну співпрацю на постійній основі.



Переглядів: 1617
Поширень: 0

Останні новини