Доступне житло для кожного від 75 у.о / м.кв. від фабрики каркасного житла!

МИ - ЛІДЕРИ З ВИГОТОВЛЕННЯ ДОМОКОМЛЕКТІВ

Компанія "Квадратні метри" пропонує весь спектр послуг, пов'язаних з каркасним будівництвом від поставки домокомплектов до будівництва "під ключ". Ми раді, що наші клієнти із задоволенням рекомендують нас своїм друзям і родичам. Завдяки цьому ми можемо успішно розвиватися і будувати ще більш якісні житлові будинки по всій території України та Європи. З нашою компанією ви завжди отримуєте якісне житло за доступною ціною!

ЩО МИ МОЖЕМО ЗАПРОПОНУВАТИ?

Архітекторами компанії "Квадратні метри" розроблено понад 30 типових проектів на будь-який смак і гаманець, сподіваємося, Ви знайдете там своє майбутнє житло. Ми гарантуємо високу якість і низьку ціну в Україні як на будівництво, так і домокомплекти.

НАШІ ПЕРЕВАГИ

За весь період роботи наша компанія реалізувала понад 400 житлових проектів. Ми довели, що займаємо провідну позицію на ринку доступного заміського житла, і варті Вашої довіри.

ГОТОВІ РІШЕННЯ - Понад 30 готових проектів на будь-який смак та бюджет

МОНТАЖ ЗА 5 ДНІВ - Найшвидший монтаж: всього 5 днів

СЕРТИФІКАТИ - Наше будівництво має сертифікати якості

МАТЕРІАЛИ - Ми використовуємо матеріали преміум класу

НАШІ ДОМОКОМПЛЕКТИ

$75m2

Домокомплект М2 (каркасно-панельна технологія)

МОНТАЖ ВІД 15$M2

Комплект дубового стартового брусу Подвійна гідроізоляція Комплект обв'язувального брусу Комплект зовнішніх стінових панелей 150-155 мм заводського виготовлення з ОСБ та базальтовим утеплювачем 45 кг/м3 та пароізоляцією та монтажною рейкою «M2 Thermo Wall» Комплект внутрішніх стінових панелей 140/40, 90/40 мм заводського виготовлення Двотаврова балка перекриття M2-joist 300 мм Вібро-звуко ізоляційна стрічка для балки Комплект ОСБ-22 мм Egger для підлоги Комплект ОСБ для зашивки торців фасаду Комплект базальтового утеплювача перекриття 35 кг/м3 Комплект Стропильних ферм на МЗП чи комплект стропил 190/40 мм Комплект обрешітки та контр-обрешітки Комплект утеплювача для покрівлі 35 кг/м3 Комплект покрівельної мембрани та пароізоляції Комплект рейки для підшивки даху, перекриття Кріпильні елементи згідно специфікації Монтажна піна Конструктивний проект збірки

 $90m2

Домокомплект М2 (SIP технологія)

МОНТАЖ ВІД 15$M2

Комплект дубового стартового брусу Подвійна гідроізоляція Комплект обв”язувального та з”єднувального клеєного брусу Комплект зовнішніх та несучих стін SIP 160 мм з підрізкою та виборкою під проект Комплект внутрішніх стінових панелей 140/40 мм Двотаврова балка перекриття M2-joist Вібро-звуко ізоляційна стрічка для балки Комплект ОСБ-22 мм Egger для підлоги Комплект ОСБ для зашивки торців фасаду Комплект базальтового утеплювача перекриття 35 кг/м3 Комплект Стропильних ферм на МЗП чи стропил 190/40 мм Комплект обрешітки та контр-обрешітки Комплект базальтового утеплювача для покрівлі 35 кг/м3 Комплект покрівельної мембрани та пароізоляції Комплект рейки для підшивки даху, перекриття Кріпильні елементи згідно специфікації Монтажна піна Конструктивний проект збірки

З ЧОГО БУДУЄМО?

М.Вінниця, вул. Гонти, 24 Б

0432 50-24-29, 068 550-24-29, 073 550-24-29

info@m2-house.com.ua


Переглядів: 2818
Поширень: 1

Останні новини