На Вінниччині завершилася основна сесія ЗНО 2019 року

Щодо ситуації в галузі освіти області, під час апаратної наради голови облдержадміністрації з керівниками департаментів та служб області, доповів в.о. директора департаменту освіти і науки ОДА Володимир Буняк.

«Наразі завершилась кампанія із проведення ЗНО. Зокрема 11 червня 3 тис 700 дітей проходили тестування з географії, а 13 червня тестування з хімії проходили 612 дітей. Свої результати кожен дізнається у персональному електронному кабінеті за 10-12 днів», - зазначив Володимир Буняк.

Також керівник повідомив, що минулого тижня під час робочої поїздки у Вінницьку область Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич відмітила позитивну динаміку використання коштів на впровадження і підготовку Нової української школи в області. Також Міністр відзначила, що в області працює одна з найоптимальніших мереж шкіл, яка дозволяє забезпечувати фінансову стабільність всіх закладів.

Ще одним досягненням області Лілія Гриневич відмітила новозбудовану Сосонську школу, яка є однією з найкращих шкіл в Україні.

Не оминули увагою і питання виплати відпускних педагогічним правникам. Так, наразі відпускні виплачено на суму 283,8 млн грн, що становить майже 40% від загального обсягу.


Теги: освіта ЗНО


Переглядів: 1998
Поширень: 0

Останні новини