У Вінниці пройдуть змагання з дріфтингу

Дим від паленої гуми, круті заноси та порція адреналіну – усе це зможуть побачити та відчути вінничани на змаганнях із дріфтингу.

Перегони пройдуть вже за місяць на території Вінницького міжнародного аеропорта Гавришівка. Там зберуться кращі топ-пілоти України у протистоянні за звання чемпіона PRO DCU. Понад 30 авто, потужністю 700-800 кінських сил, готові взяти участь у вінницьких змаганнях.

Організатори обіцяють учасникам новий рівень змагань, нову трасу, нові підготовлені авто. А на глядачів чекають комфортні трибуни із парасолями.

Гості змагань з екстремального спорту зможуть не тільки подивитися в «очі» вподобаного дріфт-кара, а й побачити процес відродження авто після "поцілунку" з бетонною огорожею, або занадто близького проходження траєкторії поруч з суперником. А ще, зробити селфі на фоні одного з найбільш потужних моторів сезону.

«Нова яскрава локація для понад 2000 глядачів. Новий формат проведення змагань. Нова конфігурація траси, якої ще не було в Україні, подарує незабутні емоції глядачам та внесе певну інтригу для пілотів. Стантрайдинг шоу від ТОПових українських трюкачів на мотоциклах. Новий кейтерінг та парковка для глядачів. Безкоштовні маршрутки від кінцевої зупинки по вул. Чехова (біля супермаркету «Грош») до місця проведення змагань. Такого формату, як у Львові, Києві та Одесі, Вінниця ще не бачила. Ми подаруємо вам незабутні враження та комфортний перегляд змагань на трибунах під захисними від сонця парасолями. Також, готуємо для вас ВІП-трибуну з окремими місцями та рядами в самому «гарячому» місці для перегляду дріфту», - йдеться в анонсі перегонів на сторінці Фейсбук орнізаторів.  

Belshina Pro Drift Competitions of Ukraine проходить відповідно до правил проведення автоспортивних змагань. Бали в парних заїздах нараховуватимуть професійні судді.

Тож, охочих полоскотати нерви, запрошують 20 липня на "бетонку" аеропорта в Гавришівці. 



Переглядів: 5449
Поширень: 2

Останні новини