«Мама української корупції»: Гройсман і Тимошенко влаштували перепалку на одному із центральних каналів

Прем’єр міністр України Володимир Гройсман та лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, влаштували справжню словесну перепалку під час політичного ток-шоу «Свобода слова». Тимошенко розкритикувала реформу децентралізації, а Гройсман їй відповів, що вона не оновлювала свої матеріали більше 10 років. А будучи Прем’єр-міністром не проводила реформи.

«Леонід Данилович Кучма передав вам країну, коли ви вперше стали Прем’єр-міністром, а ним ви були двічі, із зростанням ВВП 12,5%. І все те, що ми отримали в 2014 році, я вважаю – це заслуга двох Прем’єр-міністрів Юлії Володимирівни Тимошенко і Миколи Яновича Азарова. Тому що, саме ви створили держаний борг і накопичили його на 53 млрд доларів. Ми сьогодні 417 млрд грн віддаємо на ті борги, які ви накопичили і це величезна трагедія для українського суспільства». – сказав під час ефіру Володимир Гройсман.

Юлія Тимошенко назвала це обманом і заявила, що до боргів її Уряд немає відношення.

«У мене на руках довідка Міжнародного валютного фонду, на сайті у них є аналіз того з чого сьогодні складається  борг держави. Те, що стосується складової запозичення Уряду, який я очолювала, то тут стоїть цифра нуль. У сьогоднішній структурі боргу, немає жодної копійки  запозиченої нашим Урядом. Це офіційні цифри МВФ, я знала що цей обман буде лунати», - відповіла екс-прем’єр.

Ще Володимир Гройсман «подякував» Тимошенко за ціни на газ та поцікавився, чи пам’ятає Юлія Володимирівна кого в Україні називають «мамою корупції».

Деталі перепалки між Володимиром Гройсманом та Юлією Тимошенко можна подивитися у сюжеті:


Теги: борги Уряд


Переглядів: 6378
Поширень: 29

Останні новини