На Вінниччині з травматичної зброї стріляли по двох підлітках, які купалися в ставку. Одного з хлопців поранено

19 червня у селі Федорівка Тиврівського району орендар місцевого ставка  наніс тілесні ушкодження та поранення з травматичного пістолета  17-річному місцевому жителю, який під час купання заплутався у рибальській сітці. За словами правопорушника, він вирішив, що хлопець намагався вкрасти його сітку. Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (хуліганство). Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Як розповів начальник  Тиврівського відділення поліції Анатолій Присяжнюк, близько 21.50 до поліції зателефонував 44-річний орендар місцевої водойми та повідомив, що невідомі особи намагаються викрасти його рибальські сітки. Прибувши на місце події, працівники поліції побачили заявника та травмованого пострілом у ногу підлітка.

Слідчо-оперативною групою було встановлено, що 17-річний хлопець разом зі своїм 16-річним товаришем пішли купатися на ставок. Знаходячись у воді, підлітки заплутались у рибальській сітці. Орендар водойми, побачивши хлопців, які намагались розплутатись, вирішив, що вони крадуть його сітки. Коли неповнолітні дістались берега, чоловік вдарив одного з них у голову. Від удару хлопець впав у воду та почав тікати вплав на інший берег. Аби не дати йому втекти, орендар почав по ньому стріляти. Одна з куль потрапила підлітку в ногу. Молодший товариш пораненого втік.

Зареєстрована травматична зброя «Форт» у чоловіка вилучена.

Вирішується питання про затримання правопорушника у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство). 



Переглядів: 3445
Поширень: 1

Останні новини