У ВНТУ відбудеться третій випуск Стартап Школи «Sikorsky Challenge»

21 червня 2019 року у Вінницькому національному технічному університеті відбудеться третій випуск Стартап Школи «Sikorsky Challenge» міста Вінниці. Цього року до навчання подали заявки близько 50 учасників більша частина яких успішно пройшли навчання та розробили власні стартап-проекти під керівництвом досвідченого тренера з Ізраїля Ігоря Пеера.

Ректор ВНТУ професор Володимир Грабко вважає: «Успішна робота стартап школи міста Вінниці на базі технічного університету важлива складова підтримки та розвитку інноваційного потенціалу студентів, науковців та винахідників міста. Важливо, що починаючи з минулого року відбувається системна підтримка стартап школи Вінницькою міською радою в рамках програми «Цифрового розвитку міста». Таким чином розвивається інноваційна інфраструктура, що має стратегічне значення для громади міста та Вінниччини в цілому». В свою чергу директор департаменту інформаційних технологій Вінницької міської ради Володимир Романенко, наголошує, що діяльність таких інноваційних осередків в місті із залученням іноземного досвіду надзвичайно перспективно для заснування нових стартап компаній та залучення венчурних інвестицій у місто для реалізації креативних інженерних ідей.

Заняття у Стартап Школі тривали з лютого по червень цього року, за участі міжнародних та українських фахівців з досвідом реалізації стартапів. Для слухачів зазначеної школи були організовані зустрічі з керівниками успішних стартап-проектів, а також проводились презентації кращого інноваційного досвіду роботи провідних технологічних та ІТ-компаній України.

Низка кращих стартап проектів будуть пітчіти 21 червня 2019 року власні ідеї для компетентного журі на чолі з професором Романом Кветним в рамках урочистого випуску цього року. Запрошуємо зацікавлених науковців та інноваторів взяти участь в цьому заході, а наступного навчального року прийти на навчання зі своїми ідеями. 



Переглядів: 3039
Поширень: 0

Останні новини