На ремонт дороги М-12 Уряд виділив 2,3 млрд гривень

На Вінниччині активно тривають ремонті роботи на дорогах області.  Повністю відновлюють дорожнє покриття на семи об’єктах траси М-12 «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка». Це дорога міжнародного значення і цього року у Вінницькій області планують відновити 72,6 км покриття. На це Уряд Володимира Гройсмана виділив 2,3 млрд грн.

Дорогу М-12 розпочали ремонтувати у 2017 році.  Вона є частиною міжнародного транспортного коридору Go Highway, який поєднуватиме Одесу та Миколаїв з польським містом Гданськ.  Минулого року відремонтували 62 км, а у 2017 році 31 км.  

"На ділянках використовується метод регенерації для укріплення основи. Відфрезерований асфальтобетон змішується із цементом, мінеральними домішками, бітумом, щебенем та укладається шаром 15-18 см. Наступним етапом є вирівнюючий шар із крупнозернистого асфальтобетону висотою 10 см. Далі укладається верхній шар щебенево-мастичного асфальтобетону висотою 5 см", - повідомили у прес-центрі Служби автомобільних доріг у Вінницькій області. 



Переглядів: 7381
Поширень: 2

Останні новини