5 переваг IP-камер Dahua

Китайська компанія Dahua Technology пропонує IP-камери для будь-яких потреб: від бюджетних пристроїв для будинку чи офісу до моделей з відеоаналітікою для аеропортів і супермаркетів. Але різноманітність асортименту — не єдина причина популярності бренда. Експерти інтернет-магазину Bezpeka-Shop розповіли про 5 переваг, які роблять мережеві камери Dahua незмінними лідерами продажів.

1. Детальне зображення за мінімального навантаження на мережу

Навіть бюджетна IP-камера Dahua не розчарує якістю картинки, що не дивно за мінімальної роздільної здатності HD (1280x720). Чіткість і передачу кольору забезпечує сучасна CMOS-матриця Sony EXMOR, що дозволяє отримувати деталізоване зображення за різних умов освітлення. Недолік світла компенсується ІЧ-підсвічуванням, а за усунення можливих недоліків відповідають програмні функції: режим «день-ніч», шумозаглушення, HLC (приглушення відблисків), BLC (компенсація заднього засвітлювання) та WDR (розширений динамічний діапазон). Для зниження навантаження на мережу виробник використовує кілька стандартів стиснення, в тому числі кодек H.265 +, що дозволяє економити на 70% більше місця на диску (в порівнянні з технологією H.265).

2. Корисні функції: від повідомлень про неполадки до розгорнутої відеоаналітики

Виробник наділив відеообладнання безліччю професійних «талантів». Більшість IP-камер Dahua «вміє» розпізнавати обличчя та номери машин, підвищувати якість знімання окремих зон, реагувати на певні події (наприклад, на предмет у кадрі або перетин умовної лінії). Серед корисних функцій — повідомлення про неполадки з мережею та картою пам'яті, детекція закриття об'єктива, реакція на зміну сцени кадра. Після активації автоматичного режиму камера самостійно змінює настройки зображення та запису, підлаштовуючись під навколишні умови.

3. Гнучкі настройки запису зображення

Автоматичні настройки запису можна змінити вручну через вбудований веб-інтерфейс, десктопне ПЗ або мобільний додаток. У меню доступні десятки різних параметрів: від цифрового збільшення до підсвічування. Користувач може скоригувати баланс білого, встановити довжину безперервного відеофрагмента, налаштувати чутливість, активувати функцію накладення міток на запис (при спрацьовуванні датчика руху). Можна вибрати бітрейт, дозвіл основного/додаткового відеопотоку та частоту кадрів.

4. Продумана конструкція

Завдяки особливій конструкції IP-камера легко змінює положення корпусу після установки на вертикальну або горизонтальну поверхню. Для плавного ручного регулювання купольних камер передбачена поворотна частина рамки. PTZ-моделі оснащуються поворотним механізмом, який дозволяє направляти об'єктив у будь-який бік (обертання навколо осі на 330–340°) не тільки вручну, але і віддалено. Для стаціонарного монтажу можна використовувати кронштейн із гнучкою ніжкою, яка дозволяє повертати обладнання в потрібному напрямку. Поміж інших конструктивних «фішок» — висувні козирки (на циліндричних камерах) і внутрішні герметувальні прокладки для захисту від вологи.

5. Віддалене управління

Для віддаленого доступу до відео не потрібно змінювати мережеві настройки IP-камер Dahua: досить приєднати обладнання до сервісу P2P. Для цього необхідно встановити на смартфон додаток iDMSS Lite і просканувати QR-код на корпусі пристрою (в розділі меню «менеджер пристроїв»). Для організації віддаленого відеоспостереження можна використовувати додаток Lechange, що дозволяє під’єднати камеру до платного хмарного сховища та керувати настройками камери.


Переглядів: 2405
Поширень: 0

Останні новини