Як зробити Дашівську ОТГ привабливою для туристів?

27 червня о 14:00 в залі засідань Дашівської селищної ради (Вінницька обл., смт. Дашів, вул. Горького, 9) відбудеться публічна консультація із заінтересованими сторонами щодо туристичного потенціалу Дашівської ОТГ.

Дашівська ОТГ - досить туристична місцина на Вінниччині, оскільки має чимало пам'яток архітектури та заказник державного значення. Проте, туристичний напрямок не був пріоритетним через брак активістів і бізнесу, зацікавлених у розвитку туризму, а також через бюджет громади, який не давав можливості вкладати значні суми в туристичну інфраструктуру.

Громадська організація “Центр UA” разом з мешканцями Дашівської територіальної громади, депутатами селищної ради, активістами обговорять, як отримувати додаткові кошти від туризму до бюджету ОТГ, щоб мати змогу утримувати пам’ятки в належному стані.

Питання до обговорення:

Як у довгостроковій перспективі зацікавити туристів відвідувати Дашівську ОТГ? Які джерела фінансування можна залучити для розвитку туризму?

Учасники консультації:

Сергій Тітаренко, селищний голова Світлана Войченко, секретар Дашівської ОТГ Ольга Долгова, начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Надія Крилата, заступниця начальниці відділу освіти, культури, молоді та спорту Олена Данілова, представниця ГО “Центр UA” у Вінницькій області.

Теги: туризм

Переглядів: 2171
Поширень: 0

Останні новини