Конкурс краси та інтелекту для чотирилапих влаштують у Вінниці

Одну із зон «Купальського пікніка» на Вишенському озері віддадуть англійським бульдогам, джек-рассел-тер'єрам, кане-корсо та іншим домашнім улюбленцям вінничан. Під час собачого вікенду, господарі розповідатимуть про особливості догляду та «родзинки» своїх чотирилапих.

Для самих же хвостанів підготували важливу місію. Під час конкурсу вони продемонструють не лише, чого їх навчив господар, а й похизуються собачою красою та харизмою.

«Собаки будуть змагатись в команді разом із господарем. Під час завдання «Собака Вундеркінд», песики виконуватимуть різноманітні команди: сидіти, шукати, показати якусь тваринку та інші. Власники покажуть елементи дресування, а чотирилапий продемонструє, як він їх засвоїв», - розповідає координатор заходу Ірина Баранович.

Також на ласунів чекає випробування смачненьким. В конкурсі «Ненажера» вони вправлятимуться на швидкість у поїданні корму.

Родзинкою свята буде дефіле «Літній стиль». Песики-модники виходитимуть в різноманітних нарядах та образах мультяшних та супергероїв.

До заходу приєднаються і вінницькі кінологи.

«Існує понад 400 порід у світі. Собака високосоціальна тварина, розуміє понад 200 слів, розуміє настрій та погляд людини. В сучасному світі людина не бачить свою діяльність без собаки в багатьох сферах господарювання. А головне, вони просто лікують світ від жорстокості та недбалості. Хто любить собаку, той завжди прийде на допомогу іншим людям чи тваринам», - каже власник одного з вінницьких кінологічних клубів Олег Буян.

А ще на локацію принесуть маленьких «двіртер'єрчиків», яким шукатимуть домівки.

«Головний меседж такого заходу - навчити любити, піклуватись,  співчувати. Адже саме любов до тварин змінює світогляд. Можливо, саме цей захід, надихне когось із вінничан прийняти  у свою сім'ю чотирилапого», - додає Ірина Баранович.   



Переглядів: 2918
Поширень: 3

Останні новини