Унітази підвісні Jika: європейська якість і комфорт

Не так давно з'явившись на російському ринку, продукція чеської компанії Jika швидко завоювала довіру вітчизняних споживачів. Якість найстарішого європейського заводу керамічної продукції залишається незмінно високим з 19-го століття, причому вартість на вироби цілком доступна.
Унітази підвісні Jika https://santehrai.com.ua/catalog/unitazy/unitazy-podvesnye/maker/jika з'явилися в асортименті виробника, коли настінні сантехнічні інсталяції набули неабиякої популярності. Бренд запропонував покупцям універсальні, класичні, а також оригінальні моделі.

Переваги підвісних унітазів Jika

У виробництві компанія використовує сучасні інженерні розробки, залучає провідних фахівців в області дизайну сантехніки.
Кожен унітаз підвісний Jika має ряд переваг перед продукцією інших виробників:

практичність, що запобігає перевитрата води; надійність, завдяки якій конструкція буде довговічною; спеціальне покриття Perla надає керамічному покриттю водовідштовхувальні якості; система каналів по всьому контуру забезпечує рівномірний злив, а також одночасне очищення; маркування Antibak WC позначає відразливі бруд властивості у глазурованого обідка; система змиву, куди входять дві кнопки різного розміру, дозволяє економити воду; сидіння оснащені механізмами плавного закривання.

Окремо варто відзначити лінійку виробів з маркуванням Antibak Seats, яка говорить про те, що при виготовленні використані проти плісняви ​​та антибактеріальні склади.
Купити унітази підвісні Jika, представлені в широкому асортименті, можна по дуже демократичній вартості.
Ціна унітазу підвісного Jika залежить від конфігурації, розмірів, додаткових функцій і властивостей.

Підвісні унітази Jika в інтернет-магазині «Сантехрай»

Шукайте, де купити унітаз підвісний Jika в Україні? Зверніть увагу на найширший асортимент моделей, представлених в каталозі. Співпраця з виробником безпосередньо дозволяє нам пропонувати дійсно привабливу вартість на продукцію. Вам не доведеться переплачувати посередникам.
Щоб вибрати і купити вподобаний унітаз, вам знадобиться кілька хвилин. Оформіть замовлення безпосередньо на сайті, виберіть найбільш зручний спосіб оплати, компанія забезпечить доставку обраного товару оперативно в будь-яке місто України надійною службою доставки.


Переглядів: 2744
Поширень: 0

Останні новини