Телемосту із каналом Кремля не буде

Днями мав відбутися телеміст між Україною та Росією, який мали провести телеканал «NewsOne» та  пропагандистський мовник країни-агресора «Росія24». Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман звернувся до керівництва та журналістів каналу з вимогою відмовитися від цього проекту. 

«Звертаюсь до журналістів та керівників каналу. Згадайте, з ким у нас війна на Сході, хто вбиває наших хлопців на Донбасі, руйнує українські міста та анексував Крим. Згадайте - і відмовтесь від цього проекту. Не грайте на руку ворогу», - закликав Володимир Гройсман.

Також проти цього телемосту виступило чимало проукраїнських сил та українців. Як стало відомо згодом -телеміст відміняється.

«Вітаємо усі проукраїнські демократичні сили з тим, що ми разом домоглися скасування злочинного медіа-заходу. Телеканал "NewsOne" передумав влаштовувати телеміст із пропагандистським мовником країни-агресора "Росія24". Ця невелика перемога в інформаційній війні, що точиться на нашій території вже 5 років, і останні місці переходить в усе більш активну фазу, показує на скільки згуртовані ми і  сильні», -  зазначив Володимир Гройсман.




Переглядів: 2016
Поширень: 0

Останні новини