Встановили особи хуліганів, які розбили фігурку школяра біля однієї з шкіл міста

Вночі, 26 липня, молоді люди розтрощили пластмасову фігурку школяра навпроти школи №7, що по вулиці Городецького. Випадок вандалізму зафіксували працівники Муніципальної поліції за допомогою  відеокамер Муніципального ситуаційного центру. Хуліганів ідентифікували, працівники Ситуаційного центру склали протоколи про адміністративне правопорушення.

В минулому році поблизу пішохідних переходів, які розташовані біля шкіл та садочків, почали встановлювати спеціальні фігури школярів. Вони покликані привертати увагу водіїв до того, що тут переходять дорогу діти. На жаль, вже неодноразово, ці фігурки були пошкоджені.

Ще один такий прикрий випадок трапився 26 липня вночі. О 1:48 камери відеоспостереження зафіксували, як четверо молодих людей пошкодили фігуру, відбивши їй «голову». Хулігани знімали це на відео. Потім, о 3:10 двоє з них повернулось та відломили від вже пошкодженої фігури кусок «тулуба».

«За допомогою соціальних мереж та небайдужих вінничан було встановлені дані про чотирьох правопорушників, які пошкодили фігурку школяра. Працівники Муніципальної поліції ідентифікували їх, склали протоколи про адмінправопорушення. Наразі стоїть питання щодо компенсації за пошкодження фігурки школяра», – каже заступник начальника КП «Муніципальна поліція» Віталій Чигур.





Переглядів: 2653
Поширень: 2

Останні новини