Команда ВНТУ вшосте перемогла в національних змаганнях Еnactus Ukraine!

У Кремнієвій долині (місто Сан-Хосе, Каліфорнія, США) 16-18 вересня студенти Вінницького національного технічного університету представлятимуть Україну і боротимуться за перемогу ENACTUS WORLD CUP. Це вже вшосте команда Enactus ВНТУ виходить на такий високий рівень цих престижних змагань — стає переможцем всеукраїнського чемпіонату і бере участь у ENACTUS WORLD CUP.

Цьогоріч у вересні теж мають виступати, захищаючи свої проекти, у Сан-Хосе — «столиці» Кремнієвої долини. 5 липня у київській локації Dan IT Education команда Enactus ВНТУ (капітан — Вікторія Богачук, наставник — декан факультету менеджменту, кандидат економічних наук, доцент Микола Небава) знову виборола перемогу в національних змаганнях Enactus Ukraine сезону 2018-2019.

11 команд, що вийшли у національний фінал, представляли свою роботу за сезон — результати своїх соціально-підприємницьких проектів.

Команда ENACTUS VNTU представила три проекти — «Акустичний зір», «Pumpkin Farm», «Blue Blanet», «Caliwormia». І два додаткові проекти — «Чисте місто — чисте сумління», «Eco to go».

Оцінювали проекти команд представники бізнесу, випускники Enactus. Почесні члени журі, які оцінювали соціальні та соціально-підприємницькі проекти у півфіналі та фіналі Enactus Ukraine National Competition 2019 — топ-керівники відомих компаній.

Розповідає капітан переможної команди ENACTUS VNTU Вікторія Богачук: «Конкурс проходив у два етапи: перший — півфінал, де ми тягнули жереб та розподілялись на дві ліги. Команда ВНТУ потрапила у лігу номер 2 і виступала під 2 номером. Після виступів всіх команд в лігах, ми спілкувались із журі про наші проекти, розвиток команди та додаткові можливості. Перед нагородженням фіналістів успішні випускники організації розповідали історії свого життя в Enactus. Після чого настав найбільш хвилюючий момент — оголошення переможців».

4 місце посіла команда ОНЕУ — Одеський національний економічний університет.

3 — КНЕУ (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана).

2 — НАУКМА (Національний університет «Києво-Могилянська академія»).

1 — Вінницький національний технічний університет!!!

Команда-переможниця — це студенти факультету менеджменту та інформаційної безпеки Вікторія Богачук, Богдан Півошенко, Андрій Журавльов
і студенти факультету інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії Галина Богачук, Владислав Попов, Віталій Кравчик, Микола Демчук, Владислава Шевчук, Ігор Шептяков, Антон Горбачов.

«Наразі ми готуємось до аудиту, пошуків фінансування для поїздки в США, аби гідно представити Україну на ENACTUS WORLD CUP», — каже Вікторія Богачук.

Нагадаємо, у сезоні 2010-2011 рр. студенти ВНТУ вперше захищали честь країни на Всесвітньому кубку у Малайзії. Наступного року літали на ці глобальні змагання до Вашингтона.

У сезоні 2012-2013 рр. — місто Канкун, Мексика.

У вересні 2016 року — Торонто, Канада.

Позаторік команда ВНТУ літала в Лондон (Велика Британія) як віце-переможець Національного чемпіонату Enactus Україна.

2018 рік — Кремнієва долина.



Переглядів: 3694
Поширень: 1

Останні новини