У Вінниці ремонтують дороги та тротуари по вул. Ващука та Гніванському шосе

Наразі по вулиці М. Ващука капітально ремонтують тротуари та дорогу на ділянці від вул. В. Порика до вул. Стельмаха. У рамках робіт ремонтують підпірну стінку, облаштовують паркомісця та турнікетне огородження для підвищення безпеки руху. Також роботи тривають по комплексному капітальному ремонту ділянки Гніванського шосе протяжністю у понад два кілометри, де серед іншого тут встановлюють зупинки громадського транспорту.

У Вінниці тривають ремонтні роботи у різних куточках міста. Асфальтують тротуари та дороги, триває реконструкція вулиці Замостянської  (від вул. Стеценка до просп. Коцюбинського), капітальний ремонт скверу по вулиці Ватутіна біля будинків №20,22,34,44, зони відпочинку по вулиці Волошковій.

У липні розпочався комплексний ремонт дороги по вул. Ващука на ділянці від вул. В. Порика до вул. Стельмаха, по якій в тому числі рухається громадський транспорт. Наразі по цій вулиці крім капремонту дорожнього покриття асфальтують тротуари, замінюють освітлення. Тут буде влаштована веложоріжка, яка з’єднає існуючу мережу по Хмельницькому шосе із вулицею Порика. Буде облаштована і паркувальна зона. Зараз ремонтують підпірну стінку.

Також тривають роботи по комплексному капітальному ремонту Гніванського шосе. Нагадаємо, що раніше було виконано реконструкцію магістралей на в’їздах до міста з боку Немирівського шосе, вулиць Київської та Ватутіна, а також Барського шосе. По Гніванському шосе ремонтується ділянка протяжністю у понад два кілометри. Тут асфальтують дорогу та тротуари. У планах – облаштувати зупинки громадського транспорту з сучасними посадковими павільйонами, зробити нове освітлення та велодоріжки.  Цей проект реалізується у співфінансуванні з Дорожнім фондом та за підтримки обласної державної адміністрації.




Переглядів: 2526
Поширень: 1

Останні новини