Після масштабної реконструкції спорткомплексу на вул. Янгеля у місті запрацює муніципальний басейн

Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Муніципальний басейн та сучасні спортивні зали. Відроджуємо спортивний комплекс на вулиці Академіка Янгеля. Тут триває масштабна реконструкція, яку плануємо завершити до кінця року.

Об’єкт був у критичному стані: панелі даху зруйновані, у чаші басейну виявили 28 серйозних тріщин, фундаментні балки просіли.

Проект реалізуємо за підтримки Уряду– це субвенція на будівництво басейнів з державного бюджету у розмірі 20 млн грн.

Підсилять саму будівлю, реанімують басейн, укріпивши чашу вуглеволокном, замінять інженерні мережі, а також осучаснять внутрішні приміщення та зроблять їх доступними для людей з інвалідністю за рахунок ліфтів. Архітектори попрацювали над фасадним рішенням – це буде не лише естетично, а й ефективніше з погляду енергозбереження за рахунок зміни типу вікон. На весну запланований благоустрій території біля спорткомплексу.

У результаті вінничани вже з наступного року зможуть відвідувати сучасний СК на Замості. 25-метровий басейн з вишками для стрибків, зал для «сухого» плавання, атлетичний та гімнастичні зали, зал для ігрових видів спорту, глядацькі трибуни – це все передбачено проектом. Спортивна арена зможе приймати змагання всеукраїнського рівня – з волейболу, баскетболу, гандболу, футзалу", - написав С.Моргунов.





Переглядів: 3650
Поширень: 2

Останні новини