«Особливі слова» для нескорених. У Вінниці влаштують творчий вечір діток з особливими потребами

10 соціально-активних вінничанок, які виховують дітей з особливими потребами, а також допомагають іншим батькам, які опинились у схожій життєвій ситуації, взяли участь в благодійному проекті «Нескорені».

«Це проект для 10 жінок, які стикнулись в житті з неочікуваним — з важкими діагнозами своїх дітей, (ДЦП, аутизм, цукровий діабет, синдром Дауна). Попри труднощі, які їм щодня доводиться долати, вони залишаються люблячими, сильними волею, ласкавими та терпеливими матусями. Тож, ми вирішили влаштувати для них грандіозний захід, щоб надихнути, підтримати та виявити свою повагу», - розповідає організаторка проєкту Діана Мороз.

Для них, 19 липня, в п’ятницю, о 18:00, у Вінницькій Обласній Філармонії влаштують благодійний концерт «Особливі слова». Виступатимуть дітки з особливими потребами, які через пісні, вірші та танці, будуть висловлювати вдячність всім матусям.

Також, в концертній програмі, презентація фотовиставки «Особливі Мами Разом» та прем’єра музичного відеокліпу «Ангели» в підтримку кожної особливої мами України.

Вхід на концерт – безкоштовний.



Переглядів: 3472
Поширень: 0

Останні новини