Спеціальний проєкт по допомозі літнім людям ініціював вінничанин Андріан Данилюк

Завдяки онлайн-платформі одинокі та малозабезпечені люди пенсійного віку можуть звертатись за допомогою, а всі бажаючі можуть стати для них меценатами. Ініціював цей проєкт вінницький бізнесмен Андріан Данилюк.

Мета  проєкту -  допомогти людям пенсійного віку з низьким рівнем доходів, які не мають рідних, або роботи (зважаючи на вік або інвалідність) та не можуть забезпечити собі додатковий дохід до пенсії. Вони можуть звертатись за допомогою на лікування, придбання одягу, харчування, вирішення соціально-побутових питань та ін.

Ця платформа допомагає сконтактувати тих, хто може допомогти і хто потребує допомоги. На сайті проєкту є таблиця, у якій описується конкретна потреба і сума для кожної людини. Благодійник може зв’язатись з конкретною особою, яка потребує допомоги, перерахувати гроші їй на карту (яка як правило вказана в таблиці) або просто перерахувати певну суму на загальний баланс фонду, який згодом буде розподілений в порядку черги. Платник бачить суму, яку він перерахував.

Для отримання допомоги необхідно зателефонувати за номером 067-60-30-991  або написати на електронну пошту checking.vector@gmail.com Також організатори проєкту співпрацюють з соціальними службами м. Вінниці, які збиратимуть заявки.



Переглядів: 2989
Поширень: 1

Останні новини