Кращими спортсменами Вінниччини у липні стали призери Європи з веслування

Відділення НОК України Вінниччини визначило кращих спортсменів області у липні 2019 року. Ними стали бронзові призери чемпіонату Європи з веслування Дмитро Даниленко (серед молоді) і Олег Петров (серед юніорів). Вони отримають грошові сертифікати відділення НОКУ. Зокрема, Дмитро Даниленко на п’ять тисяч гривень, а Олег Петров – на три тисячі.

Чемпіонат Європи з веслування відбувся в Рачіце (Чехія). Дмитро Даниленко став бронзовим призером на байдарці-одиночці в спринті на 200 метрів. Вінничанин пройшов дистанцію із третім показником (37,125 секунди). Він поступився менше півсекунди представнику Грузії, котрому й дісталось золото. Срібло забрав представник Сербії, від якого наш спортсмен відстав на 0.325 секунди.  Інший вінничанин Олег Петров виборов бронзу на байдарці-двійці на дистанції 1000 м.

Він виступав у парі разом із Олександром Зарубіним (Херсон). Українці пройшли дистанцію за 3.17,841 хвилини. Їх випередили французи (3.17,816) і угорці (3.17,418). Торік Олег Петров і Олександр Зарубін посіли шосте місце на аналогічному чемпіонаті Європи. Тож цьогорічний результат – суттєвий крок уперед.


Теги: Спорт

Переглядів: 1934
Поширень: 0

Останні новини