«Хвіст-фест» - 5 сезон: у Вінниці в чергове проведуть ярмарок допомоги безпритульним тваринам

Затишний дім та добрі руки шукатимуть у Вінниці чотирилапі безхатьки. Вп’яте на Площі Європейській проведуть благодійний «Хвіст-фест».

Тож, 24 серпня, в День Незалежності, з 12:00 до 18:00 волонтери та небайдужі городяни принесуть нікому не потрібних та покинутих котів, кішечок, кошенят, дорослих та маленьких песиків. Охочі стати ніжними та турботливими господарями, зможуть безкоштовно забрати собі в сім’ю чотирилапого друга.

Як і попередні чотири зоофести, кожного хвостаня зареєструють під своїм номером.

Якщо пухнастик припав до душі – його Вам віддадуть після огляду ветеринара та за умови підписання договору. Тож, прихопіть із собою паспорт.

«Коли родина бере собі улюбленця – вона офіційно несе відповідальність за нього, забезпечує гідними умовами проживання та медичний контроль: вакцинація, стерилізація», - каже організаторка «Хвіст-фесту» Альона Субботіна.

За 4 фестивалі  домівку  знайшли 138 пухнастиків. Його головна мета - зменшити кількість тварин на вулицях міста, підвищити грамотність містян щодо стерилізації та нагадати про відповідальність за тих, кого одомашнили. 



Переглядів: 3525
Поширень: 2

Останні новини