З початку 2019 року до експертів з екстериторіальності Вінниччини надійшло 10519 проєктів

З початку поточного року, станом на 30.08.2019, у рамках реалізації пілотного проєкту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, до органів Держгеокадастру у Вінницькій області з інших регіонів надійшло 10519 проєктів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Позитивний висновок від загальної кількості отримали 8778 проєктів,  відмову у погодженні – 1632, а 109 проєктів  знаходяться на етапі розгляду.

Спеціалістами структурних підрозділів  у районах та м. Вінниці Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій  області направлено на погодження до інших регіонів понад  9388  проєктів землеустрою.

Загалом, у структурі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області здійснюють розгляд та погодження проєктів відведення земельної ділянки за принципом екстериторіальності  25 кваліфікованих експертів, що відповідають критеріям, визначеним Ст.23 Закону України «Про державну експертизу землевпорядної документації».


Теги: проекти

Переглядів: 1739
Поширень: 0

Останні новини