Чемпіонами стаємо разом: на виробництві та в спорті

Соціально орієнтований бізнес — це сьогодні не тільки вимога часу. Такий бізнес ще й дбає про моральний бік діяльності: сприяє розвитку свого регіону, відповідально ставиться до своїх споживачів, співробітників і навколишнього середовища. Таким соціально орієнтованим підприємством з упевненістю можна назвати Тульчинський молокопереробний завод, що входить до компанії «ТЕРРА ФУД» і є одним з найсучасніших виробників у своїй галузі.

Турбота про споживачів

Оскільки продукція заводу безпосередньо пов'язана із харчовою галуззю, а значить і зі  здоров'ям людей, то моральна відповідальність зростає ще більше. Тому місію заводу сформульовано дуже влучно у словах: «Ми виробляємо доступні і смачні продукти з турботою про людей». І це доводиться роботою кожного фахівця на заводі, який знає свою справу і вкладає в неї всю свою душу.

«Наше підприємство успішно працює вже більше 9 десятиліть. А це означає, що ми маємо давні традиції, величезний досвід і не зупиняємося на досягнутому. Сучасні технології та майстерність наших маслоробів дозволяють виробляти продукти у відповідності до європейських вимог та впевнено конкурувати з іншими виробниками на експортному ринку», підкреслює директор заводу Олександр Миколайович Василенко.

У компанії «ТЕРРА ФУД» переконані, що виготовлення продуктів харчування вимагає ґрунтовного підходу. Тому всі виробничі майданчики сертифіковані на відповідність національним і міжнародним стандартам якості, що дає можливість контролювати її на усіх проміжках виробництва. До того ж компанія постійно вкладає кошти в модернізацію виробничих потужностей, створення робочих місць, освоєння сучасних видів продукції та професійний розвиток своїх працівників. Наприклад, сучасна фасувальна лінія «Трепко» (новітнє польське обладнання), добре відоме серед виробників, дозволяє виробляти солодковершкове масло прямої фасовки, зберігаючи смак та якість натуральних вершків.

Лінія автоматизована, що гарантує стабільність процесів. То ж використання інноваційних технологій у поєднанні з вірністю традиціям дозволяє стати чемпіоном не тільки у виробництві, а й задовольнити найвибагливіших споживачів нашої країни і ще з 60 країн світу, куди експортуються масло та рослинно-вершкові суміші Тульчинського молокопереробного заводу.

Піклування про кадри

Турбується компанія не тільки про споживачів своєї продукції. Кожному співробітнику, починаючи з моменту прийому на роботу, гарантована стабільність і впевненість у завтрашньому дні, бо своєчасно виплачується зарплата, премії і бонуси, що дає можливість відчувати себе соціально захищеним. Максимум уваги приділяють навчанню співробітників, пропонують постійно підвищувати рівень знань і кваліфікацію. «Наприклад, менше ніж за рік з позиції дефростатника молочної продукції фахівець може стати начальником зміни», — розповідають на заводі. Вже не одне покоління сумлінно працює та продовжує свою кар'єру на ТМСЗ, деякі з них проробили на підприємстві більше 30 років. Тут високо цінують свої кадри і піклуються про молоде покоління. Щороку, в рамках обласного заходу «Ярмарок вакансій» представники заводу відвідують Вінницький коледж Національного університету харчових технологій та Ладижинський коледж Вінницького національного аграрного університету, намагаючись передати молоді свої знання та любов до професії, і є надія, що студенти старших курсів оберуть Тульчинський маслосирзавод для проходження виробничої практики, а з часом і для працевлаштування.

Намагаються на заводі вирішувати проблеми і старшого покоління. «Існує один важливий момент. Відомо, що влаштуватись на роботу після 55 років сьогодні нелегко. Але на відміну від інших, у нас така можливість є. Біля 10% наших співробітників це люди пенсійного віку, деякі з них навіть займають керівні посади. Бо всі вакансії в першу чергу пропонуються людям, які мають кваліфікацію, досвід і бажання працювати на результат. До того ж ми приймаємо на робочі спеціальності і кандидатів у віці без кваліфікації, але тих, хто не боїться змінити життя, оволодівши новою спеціальністю завдяки навчанню і стажуванню», — додає Олександр Миколайович.

Увага до розвитку регіону

Компанія «ТЕРРА ФУД» - бюджетоутворююче підприємство області, що впливає на розвиток регіону. І тут намагаються зробити кращим не тільки своє виробництво, але і світ навколо, бо щиро вважають, що майбутнє нації полягає у здоровому розвитку та вихованні дітей та молоді. Тому піклування про щасливе життя виражається у цілком конкретних справах: надається матеріальна підтримка навчальним та медичним закладам, дітям-інвалідам та сиротам, місцевим громадам, а також допомога у будівництві та благоустрої храмів. Не залишається без уваги і популяризація здорового способу життя та спорту в Тульчині та області. Так, компанія підтримала Дитячо-юнацьку спортивну школу у м. Тульчин та придбала акустичну систему для озвучення спортивно-масових заходів. Але участь у місцевих подіях це далеко не все — активно підтримується розвиток спорту і на всеукраїнському рівні. У жовтні цього року у Тбілісі відбудеться Чемпіонат світу з вільної боротьби серед ветеранів, де право бути у складі збірної команди України виборов житель м. Тульчин, чемпіон світу 2015 року, Сергій Ратушняк. І на прохання президента Асоціації спортивної боротьби України О.М. Кравченка для участі у змаганнях йому буде надана фінансова допомога.

Компанія і надалі має намір брати активну участь в житті суспільства, свого регіону і кожної людини, причетної до її діяльності, ділитися своїм досвідом, а також розвивати ринок продуктів харчування та агропромислового комплексу України. І це ще раз доводить — Тульчинський молокопереробний завод є зразком того, що сьогодні соціальна місія бізнесу – це об’єктивна реальність, яку можуть побачити і відчути усі мешканці регіону.


Переглядів: 3278
Поширень: 0

Останні новини