Якісні меблі недорого: як убити двох зайців

Функціональні офісні меблі – обов’язкова умова ефективної праці персоналу. Керівник, який дбає про продуктивність своїх підлеглих, це розуміє і робить все для правильної організації простору офісу і кожного робочого місця.

Які офісні меблі є обов’язковими?

В першу чергу необхідно забезпечити кожного співробітника всім належним, в тому числі меблями та необхідною оргтехнікою. Очевидно, що лише за такої умови працівники будуть бездоганно виконувати свої функції. Але чи існують якісь загальні правила вибору та придбання меблів? Звичайно існують.

Рекомендуємо закуповувати офісні меблі на одному торговому майданчику однієї серії. В цьому випадку ви зможете не лише витримати корпоративний стиль, але й докуповувати меблеві елементи, в яких виникає необхідність. До прикладу познайомтесь із асортиментом меблевого інтернет-магазину «FlashNikaМеблі», що реалізує продукцію чернігівської меблевої фабрики FlashNika. Тут є можливість підібрати моделі корпусних офісних меблів як для персоналу, так і для керівника підприємства. Вони відрізняються за стилем та конструкційними особливостями, але є неодмінно високої якості.

Магазин пропонує:

столи (комп’ютерні, офісні, письмові); шафи (офісні, купе, пенали, стелажі); тумби (стаціонарні, мобільні, настінні, з шухлядами); полиці (закриті, відкриті, комбіновані); приставні системи; кутові меблеві елементи.

Надзвичайно цікавими та функціональними є офісні та комп’ютерні столи на металокаркасі – ергономічні, стильні та довговічні. Завдяки різним розмірам стільниць можна підібрати модель, де буде зручно розмістити ноутбук чи стаціонарний комп’ютер. Мобільні ніші для системного блоку або різноманітні приставні елементи завершать модель, зробивши її надзвичайно зручною, ергономічною та функціональною.

Акції від FlashNika, які допомагають зекономити при меблюванні офісів

Зазвичай на період літа та осені припадає сезон ремонтів і зміни інтер’єру в офісах, що передбачає також і повну або часткову заміну меблів. Але як не лише не вийти за межі бюджету, але й зекономити на їх придбанні?

Якщо мова йде про повну заміну чи закупівлю меблів в новий офіс, їх можна придбати за оптовими цінами. Вроздріб буде значно дорожчим, але й тут є можливість зекономити: придбати акційні товари. FlashNika періодично анонсує розпродаж тієї чи іншої серії меблів, тому рекомендуємо регулярно моніторити її сайт.

Розділ з акційними товарами або сторінка, де продаються товари зі знижками, дає можливість придбати меблі за дуже привабливою ціною. Потрібно зазначити, що придбання меблів на онлайн-майданчиках значно вигідніше, ніж закупівля в класичних магазинах: у вартості товару відсутні накладні витрати, а їх асортимент значно більший.

Ще один спосіб зекономити – придбати товар безпосередньо у виробника. В цьому випадку офісні меблі вам дістануться без торгівельної надбавки.

Якщо ви зважите на всі ці рекомендації, у вас є можливість придбати якісні функціональні офісні меблі для персоналу за привабливою ціною тут: https://flash-nika-mebel.ua/uk/furniture/dlja_personala


Переглядів: 3147
Поширень: 0

Останні новини