Міський палац мистецтв влаштував для дітей та дорослих свято з нагоди Дня знань

1 вересня в ЦПКіВ відбулось справжнє свято, як для дітей так і для дорослих.

День знань був насичений різними цікавими квестами, веселими конкурсами, показовими виступами від фітнес центру «Power Place» і танцювальних колективів МПМ, улюбленими піснями та світовими хітами від юних вихованців зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія», гуртів «Sunrise», «Triss» Максим Тріска, «Memoriеs» Олександр Онофрійчук.

У квесті на знання різноманітних куточків центрального парку взяло участь 8 команд. Перемогла сімейна команда «Зірки» (тато, мама та дві доньки), які отримали пам’ятні призи та подарунки від магазину «Скрепка» та квитки на атракціони від дирекції парку і КП «Вінницязеленбуд».

Вперше у Вінниці пройшов Чемпіонат з гри на віртуальній гітарі. Переможець- Цегольнік Влад в подарунок отримав гітару від магазину «Акорд». Подарунки та призи за участь в конкурсах надала мережа магазинів «iPeople».

Всі хто відвідав «Відкритий рок-урок» безумовно отримав безліч позитивних емоцій та незабутніх вражень. На згадку про свято залишаться фотки з різноманітних фотозон оформлених в стилі рок.

Захід був організований та проведений МПМ спільно з міським рок-клубом «Ноктюрнус» , за підтримки виконкому Вінницької міської ради.


Переглядів: 1923
Поширень: 0

Останні новини