Чисті та сухі речі: найкращі пральні машини з сушкою

Сучасні пралки з функцією сушки одягу економлять вільне місце у квартирі та сімейний бюджет, адже звільняють від потреби купувати окрему сушильну машину, а також дозволяють більш ефективно використовувати балкон чи лоджію. Ми підібрали для вас три популярні пральні машин на 6-8 кг білизни зі встроєною сушкою.

одну з пральних машин з нашої підбірки чи обрати іншу модель з потрібними технічними характеристиками можна за допомогою прайс-агрегатора «Магазила».

Electrolux PerfectCare 700 EW7WR447W

Модель від популярної шведської компанії Electrolux. Підтримує два види кондиційної сушки: автоматичну з можливістю вибору рівня висушування (дуже сухе, «в шафу», «під праску») чи просто за часом — користувач сам обирає, скільки повинен тривати цикл сушки.

Пральна машина підійде для будь-якої тканини — передбачено 14 режимів прання. Програма «Нон-стоп 60 хвилин» дозволяє за годину випрати та просушити невелику кількість брудного одягу. Режим «Шерсть» відзначений сертифікатом компанії Woolmark, що підтверджує ефективне прання і дбайливе поводження з вовняними виробами та іншими тканинами, яким зазвичай рекомендоване ручне прання.

LG F2J6NM0W

Пральна машина LG, що вийшла ще у 2017 році, досить швидко стала лідером продажів серед усіх моделей із сушкою. Вона відрізняється компактними розмірами (глибина корпуса лише 45 мм), але при цьому дозволяє випрати до 6 кг білизни за один раз. Машина отримала ефективну систему Inverter Direct Drive і пряму передачу обертання барабану — все це забезпечує додаткову надійність (виробник дає 10-річну гарантію на силовий агрегат).

LG F2J6NM0W дозволяє випрати одяг з різних тканин (бавовна, вовна, синтетика, комбіновані матеріали). Передбачено також кілька режимів сушки, у тому числі низькотемпературний, «під прасування», «в шафу» та інші. Керувати роботою приладу можна безпосередньо зі смартфона користувача. Так, додаток SmartThinQ дозволяє завантажити та/або задати програму прання, перевірити працездатність приладу (функція мобільної діагностики Smart Diagnosis), запустити очищення барабана.

Samsung WD80K5410OW

Машинка від компанії Samsung і пере (вміщує до 8 кг білизни), і сушить (до 6 кг), що дозволяє відмовитися від звичайних балконних сушарок для білизни або окремих сушильних агрегатів. Модель оснащена довговічним інверторним двигуном, на який виробник дає гарантію 10 років. Також замість традиційного нагрівального елементу з нержавійки використовується ТЕН з керамічним покриттям, який чудово протистоїть утворенню накипу.

Розробник передбачив 14 програм автоматичного прання. Окремо можна задати: прання з віджимом (максимум 1400 обертів), сушку (доступні два режими: стандартний і делікатний, тобто з мінімальним нагрівом) або виконати всі процедури відразу. До унікальних можливостей Samsung WD80K5410OW відноситься люк для дозавантаження білизни Addwash, який дозволяє додати в барабан речі, не зупиняючи цикл і не зливаючи воду.


Переглядів: 7161
Поширень: 2

Останні новини