На Чемпіонаті світу з шашок в м. Ізмір (Туреччина) чемпіонські титули отримали двоє юних вінничан

З 26 серпня по 3 вересня 2019 року в м. Ізмір (Туреччина) триває Чемпіонат світу з шашок - 64 (бразильська версія).

Чемпіони і призери чемпіонату світу визначалися серед юнаків та дівчат у шести вікових категоріях: «молодь» (U26, 1993 рік народження і молодше), «юніори» (U20, 2000 р.н. і молодше), «кадети» (U17, 2003 р.н. і молодше), «молодші кадети» (U14, 2006 р.н. і молодше), «юні надії» (U11, 2009 р.н. і молодше), «молодші юні надії» (U8, 2011 р.н. і молодше). Змагання – особисті. Вид програми – класична, швидка та блискавична ігри.

У першій програмі змагань (бліц) володарями титулу Чемпіона світу у своїх вікових категоріях стали вінничани Кирило Леонов та Софія Петровська. 

До цього часу  буде проведено три програми: основна, швидка і бліц. На цих солідних змаганнях Вінницю представляють два чемпіона України: Кирило Леонов (в категорії до 20 років) і Софія Петровська (в категорії дівчат до 11 років). Тренує спортсменів майстер спорту з шашок Микола Леонов. Спортсмени займаються в профільній МДЮСШ № 6. Відразу після відкриття стартувала перша програма змагань – бліц. І відразу – перший успіх. І Кирило, і Софія стали володарями титулу Чемпіона Світу у своїх вікових категоріях!

У чемпіонаті представлені збірні Польщі, Китаю, Угорщини, Туреччини, Вірменії та інших країн.



Переглядів: 2621
Поширень: 0

Останні новини