Перші міні-вбиральні для собак вже з’явились у Вінниці

Власники чотирилапих, які мешкають в районі Вишенька, звикають до нововведення. Відтепер в них з’явилась можливість вигулювати своїх песиків культурно та по-європейськи. Адже замість того, щоб брати на прогулянку пакетик, а потім довго шукати місце, куди його б викинути з усім змістом, можна просто скористатись собачими вбиральнями.

Їх встановили у парку Дружби народів, в найбільш популярних для вигулу собак місцях.

Станції для прибирання за тваринами вже випробували перші господарі хвостатих. Вінничанка Олена щодня двічі вигулює в парковій зоні Вишенського озера свого мітельшнауцера Еміра. Каже: завжди прибирає за ним, а зараз це робити буде простіше.

«Класна ідея, ми чекали на такі станції, адже за кордоном вони є повсюди. Прибирати чи не прибирати – справа кожного, але починати треба із себе. А такі вбиральні, на мою думку, спонукають людей бути більш культурними у вигулі собак», - додає пані Олена.

На черзі – встановлення ще трьох станцій. Під них вже залили бетоном спеціальні стовпчики, на яких розмістять диспансер з пакетами та контейнер для смітника. На кожній вбиральні – напис із закликом: «Будь ласка, приберіть за своїми улюбленцями».

Появу вбиралень для песиків ініціювала вінничанка Ірина Баранович. Разом із 11-и річною донькою та її подругами. Подались на конкурс «Аукціон проєктів» та виграли фінансову підтримку на втілення ідеї.


Теги: тварини

Переглядів: 4014
Поширень: 1

Останні новини