У "Вінницяміськтеплоенерго" назвали ТОП-5 будинків із найбільшими боргами

Загалом нараховується 16873 особових рахунків споживачів, на яких є борг за спожите. Боржники за послуги з централізованого опалення  та гарячого водопостачання є ледь не в кожному багатоквартирному будинку, на які  підприємство надає послуги.

ТОП-5 будинків-боржників, де сума боргу за послуги з централізованого опалення  та гарячого водопостачання найбільша:

вул. Жуковського, 10 – 536 180 грн вул. Грибоєдова, 3 – 482 046 грн вул. Пирогова, 59А – 480 553 грн вул. Пирогова, 73А – 474 657  грн вул. Ватутіна, 32 – 454 694 грн

Саме у вищезазначених будинках загальна сума боргу б’є всі рекорди! І саме мешканці цих 5-ти будинків вже який місяць поспіль тримають «першість» у несплачених боргах перед КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго». 

Шановні споживачі! Вкотре нагадуємо: відповідно до чинного законодавства споживачі зобов’язані своєчасно сплачувати за комунальні послуги до 20 числа щомісяця. Нехтування платіжками призводить до накопичення боргу і як наслідок - підприємство змушене стягувати борг через звернення до суду! Таких справ, які прийняті на користь КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго", багато! І в Державну виконавчу службу передано багато справ на примусове стягнення заборгованості!

Будьте відповідальними, розраховуйтесь за послуги вчасно та в повному обсязі! Пам'ятайте борги нікуди не дінуться!



Переглядів: 2611
Поширень: 0

Останні новини