"Поліцейське весілля" - у Вінниці патрульні обмінялися обручками

Подаючи заявку на службу до патрульної поліції Вінницької області, ці двоє людей аж ніяк не сподівались знайти тут кохання.

Але вчора, 15-го вересня, поліцейський взводу №2 роти №2 Олександр Рапинець та поліцейська взводу №2 роти №1 Катерина Цілінська поєднали свої долі, обмінялись обручками та зачитали один одному обітниці.

«Коли ми з тобою познайомились, я був захоплений твоєю щирістю та добротою. Я закохався в твою гарну посмішку та прекрасні очі. Мене вразила твоя відвертість та сміливість говорити все так, як ти думаєш, хоч інколи це й призводить до синців, з якими ти приходиш після роботи. Але що б не сталося, які б випробування не приготувала нам доля, я обіцяю оберігати тебе, кохати і робити тебе щасливішою». – сказав Олександр своїй нареченій під час церемонії.

Катерина ж, у свою чергу, подякувала своєму обранцю за те, що він завжди приходив їй на допомогу, навіть тоді, коли вона цього не очікувала, обіцяла підтримувати Олександра у всіх його починаннях та бути поруч навіть тоді, коли буде здаватись, що весь світ відвернувся.

Вони такі різні, але так чудово доповнюють один одного. Вона – весела, прагматична, мега-енергійна і не може довго всидіти на місці. Він – спокійний, виважений, добрий, цілеспрямований і надійний. Разом ці двоє створили чудовий союз, і ми безмежно радіємо за наших колег!

Бажаємо молодій родині великого щастя, злзлагоди і добробуту, а також сили та витримки у вашій нелегкій професії!



Переглядів: 8461
Поширень: 10

Останні новини