Неподалік Немирова після зіткнення з вантажівкою в кювет "злетіло" чотири авто

19 вересня у Немирівському районі зіткнулись вантажний автомобіль DAF, пасажирський автобус «Богдан» сполученням «Вінниця – Ладижин», Mercedes Sprinter, ВАЗ 2101 та мікроавтобус OPEL Movano. Попередньо, водій вантажівки, рухаючись по ділянці дороги, де проводяться ремонтні роботи, допустив зіткнення з чотирма автомобілями, що стояли попереду та пропускали зустрічний транспорт. Від удару ці автомобілі перекинулись у кювет.

Аварія сталась близько 16.00 у селі Нижча Кропивна.

За попередньою інформацією, водій вантажівки вантажівка DAF з напівпричепом, не врахувавши дорожньої обстановки, не обравши безпечної швидкості, допустив зіткнення з колоною автомобілів, що стояли на червоний сигнал світлофора та пропускали зустрічний транспорт.

У результаті аварії постраждали четверо пасажирів рейсового автобусу  сполученням «Вінниця – Ладижин»: 19-річний житель Тульчинського району, 28 та 53-річні жиителі Ладижина та 43-річний житель Гайсинського району. Вони з забоями та саднами госпіталізовані до Гайсинської лікарні.   

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено до 3 років обмеження волі.



Переглядів: 3731
Поширень: 0

Останні новини