Автографи на бутсах, золотий м’яч та фото з легендою українського футболу

Мати мрію й уперто до неї йти, перестати «зависати» у ґаджетах та не лінуватись. Ось простий секрет успіху від зірки футболу. Ним із юними вінницькими футболістами поділився Ігор Бєланов, володар найпрестижнішої у світі нагороди для представника цього виду спорту – «Золотого м’яча».

На новенькому футбольному полі Вінницького міського палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної гостя зустрічали вихованці  футбольної школи «Блохіна-Бєланова». У закладі, названому на честь одразу двох відомих на увесь світ легенд футболу, наразі тренуються понад пів тисячі спортсменів. До них гість завітав не з пустими руками. Крім м’ячів, якими діти забиватимуть голи, Ігор Бєланов не шкодував і свого часу. За автографами хлопчаки оточили «кумира». Підпис просили ставити на своїх смартфонах, м’ячах, футболках, рюкзака та навіть бутсах.

«Порада, щоб стати гарним спортсменом: треба мріяти для початку, бо без мрії нічого не буде, а щоб вона здійснилась, треба багато працювати. Спочатку здається, що легко, а потім починається велике навантаження і не всі витримують. Багато гаджетів, діти зайняті не тим, чим потрібно. В нас цього не було, ми до чогось прагнули, тому й досягли. Я спеціально привіз «золотий» м’яч, щоб діти бачили, що все – реально. Ні Блохін, не Шевченко не спустились з неба, ми теж були такі ж маленькі, але в нас не було таких гарних умов, як в них за нараз. В нас був асфальт був. А в них є всі умови, стадіон», - ділиться секретом успіху легенда футболу.

Свої футбольні «фішки» продемонстрували легенді футболу збірні, в яких грають футболісти 8-9 років. Ганяли м’яча на новенькому стадіоні Палацу дітей та юнацтва.

І, звісно, фотогалерея телефонів матусь поповнилась світлинами: дитина поруч зі своїм взірцем для наслідування.

«Син тренується вже третій рік. Зараз нас новий тренер, який навчає дітей 2011 року народження. Це дуже важливо, коли вчитель є наставником, другом та професіоналом своєї справи. Ми їздимо на матчі в інші міста, привозимо з відти перемоги. Син приходить зі школи, робить уроки й ми стрімголов на тренування. Попри втому чи погану погоду – воно у нас є. А як він дізнався, що приїде Бєланов, щастю не було меж. В нас є аж три автографи: на папері, взутті та кофтинці. Тепер прати, мабуть, її не будемо», - жартує мама юного футболіста Анна.

Не проти були сфотографуватись з зіркою футболу і татусі юних спортсменів.



Переглядів: 3296
Поширень: 0

Останні новини