Вінничан запрошують на сільськогосподарські ярмарки

Щосуботи з 28 вересня по 26 жовтня у Вінниці проводитимуться сільськогосподарські ярмарки. Вони проходитимуть в мікрорайоні Вишенька біля торговельного центру «Plaza Park» (колишній «ШОК») по вул. Келецькій, 117б. На ярмарках вінничани зможуть купити продовольчі товари та сільгосппродукти за прийнятними цінами безпосередньо у самих виробників.

«Вже традиційно, наприкінці вересня на початку жовтня у Вінниці проводяться сільськогосподарські ярмарки. Фермерські господарства та виробники власної продукції тут можуть реалізувати власну продукцію. Вінничани мають можливість придбати городину, м’ясо-молочну та іншу продукцію безпосередньо у виробників, які відповідають за якість товару», – каже директор департаменту адміністративних послуг міської ради Ірина Копчук.

Цієї осені у Вінниці відбудеться п’ять сільськогосподарських ярмарків. Вони проходитимуть 28 вересня, 5, 12, 19, 26  жовтня з 7:00 до 15:00.  

Під час торгівлі буде здійснюватись моніторинг цін, щоб торгували виключно господарства та виробники власної продукції , аби городяни мали нагоду купувати якісну сільгосппродукцію за цінами виробника.



Переглядів: 3125
Поширень: 2

Останні новини