До кінця року на Вінниччині завершать заплановані ремонти доріг державного і місцевого значення

Про це йшлося сьогодні під час апаратної наради в облдержадміністрації.

Нагадаємо: станом на середину серпня було заблоковано близько 10 тендерних процедур, що унеможливлювало проведення ремонтів доріг державного значення.Ситуацію, що склалася,   прокоментував начальник Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігор Корольчук.

За його словами, до кінця серпня питання  із блокуванням тендерів було вирішено остаточно : минулої п’ятниці антимонопольний комітет прийняв рішення на користь Служби, відповідно розблокувавши останню процедуру – ремонт п’ятикілометрової  ділянки  перед Гайсином. «Найближчих 3-4 дня буде підписано необхідну угоду і розпочнуться роботи.Усі ремонти, які були заплановані на 2019 рік ,ми обов’язково завершимо.- запевнив Ігор Корольчук.- На даний час в ремонті 4 об’єкти капітального ремонту і 6 об’єктів  поточного ремонту.Все інше, а саме - роботи з 17 процедур нами уже завершені».

По  стану ремонтних робіт місцевих доріг коментар надав  керівник  Управління дорожнього господарства Вінницької обласної державної адміністрації Олег Бабій : «Наразі  у нас в роботі 10 об’єктів по ділянках доріг  і 13 об’єктів – по мостових спорудах. На трьох мостових спорудах ми проводимо капітальний  ремонт  (роботи вже розпочаті) і 10 мостових споруд підлягають середнімпоточним ремонтам. До завершення року плануємо освоїти усі кошти субвенції, яку отримали на місцеві дороги».

Як приклад  -  капітальний ремонт Немирівської транспортної розв'язки , який зараз у розпалі. Новенькі опори вже встановлено, наразі проводять роботи на мосту.




Переглядів: 2961
Поширень: 0

Останні новини