Бензопила - це універсальний інструмент для ведення домашнього господарства, тому придбання пили буде дуже доречним. Для того, щоб не помилитися в виборі, ми склали топ найркащих напівпрофесіональних бензопил 2019 року. Нагадуємо, що якщо вам потрібна бензопила — купить Украина і в її найбільших містах можно уже сьогодні за оптимальними цінами.

Бензопила Partner P350S

Топ бензопил 2019 року

В цілому, бензопила справляє приємне враження. Це оптимальний вибір для побутових робіт, догляду за садом, стане в нагоді вона і при тривалих виїздах на природу. При відносно невисокій ціні бензопила володіє достатньою потужністю — 1,52 кВт, яку доповнює надійний двигун об'ємом 38,2 см³. Вона добре пристосована до транспортування, 40-сантиметрова шина легко від'єднується. У конструкції, поряд зі стандартними для моделей такого класу, включені і інноваційні рішення. У Partner P350S використана антивібраційна система, яка довела свою ефективність в попередніх моделях, а також проста і надійна система уловлювача ланцюга бензопили.

Бензопила Makita EA3203S40B

Топ бензопил 2019 року

Makita EA3203S40B за своїми можливостями і характеристиками відноситься скоріше до розряду напівпрофесійних інструментів, хоча межа між ними і побутовими досить умовна. Бензопила оснащена двотактним двигуном об'ємом 32,0 см³, а потужності 1,4 кВт цілком достатньо для довгої безперервної роботи. Причому без частої дозаправки — місткість бензобака складає 400 мл, у інших моделей цієї категорії він, зазвичай, менше.

Бензопила Husqvarna 240

Топ бензопил 2019 року

Експерти відносять цю бензопилу до початкового напівпрофесійні рівня. Її можливості забезпечуються досить потужним (1,5 кВт) економічним мотором X-Torq обсягом 38,2 см³ і стандартною сорокасантиметрова шиною з ланцюгом. Таких показників цілком достатньо для використання бензопили на заміській ділянці і розпилювання дров. Для їх заготівлі на зиму в великих кількостях потенціалу інструменту може не вистачити. Країна-виробник залежить від року виготовлення, тому в продажу присутні моделі, випущені в США і Китаї.

Бензопила McCulloch CS 360

Топ бензопил 2019 року

Ця бензопила випускається в США і позиціонується як інструмент, призначений для будівництва з дерева, заготівлі дров в мінімальних масштабах, обрізки і валки дерев. Ресурсу мотора об'ємом 36 см³ і хорошою потужністю 1,3 кВт більш ніж вистачає для вирішення таких завдань. Оскільки американська компанія McCulloch є частиною концерну Husqvarna, в її продукції, і зокрема в бензопиле моделі CS 360, реалізовані основні технології шведських розробників:

  • підкачка палива при старті з допомогою праймера;
  • полегшення запуску за рахунок зниженого опору троса стартера;
  • використання CCS-системи для очищення повітря;
  • наявність двох гальм ланцюга бензопили: ручного і інерційного.
  • ефективна антивібраційна система.

Переглядів: 7898
Поширень: 0