Топ бензопил 2019 року

Бензопила - це універсальний інструмент для ведення домашнього господарства, тому придбання пили буде дуже доречним. Для того, щоб не помилитися в виборі, ми склали топ найркащих напівпрофесіональних бензопил 2019 року. Нагадуємо, що якщо вам потрібна бензопила — купить Украина і в її найбільших містах можно уже сьогодні за оптимальними цінами.

Бензопила Partner P350S

В цілому, бензопила справляє приємне враження. Це оптимальний вибір для побутових робіт, догляду за садом, стане в нагоді вона і при тривалих виїздах на природу. При відносно невисокій ціні бензопила володіє достатньою потужністю — 1,52 кВт, яку доповнює надійний двигун об'ємом 38,2 см³. Вона добре пристосована до транспортування, 40-сантиметрова шина легко від'єднується. У конструкції, поряд зі стандартними для моделей такого класу, включені і інноваційні рішення. У Partner P350S використана антивібраційна система, яка довела свою ефективність в попередніх моделях, а також проста і надійна система уловлювача ланцюга бензопили.

Бензопила Makita EA3203S40B

Makita EA3203S40B за своїми можливостями і характеристиками відноситься скоріше до розряду напівпрофесійних інструментів, хоча межа між ними і побутовими досить умовна. Бензопила оснащена двотактним двигуном об'ємом 32,0 см³, а потужності 1,4 кВт цілком достатньо для довгої безперервної роботи. Причому без частої дозаправки — місткість бензобака складає 400 мл, у інших моделей цієї категорії він, зазвичай, менше.

Бензопила Husqvarna 240

Експерти відносять цю бензопилу до початкового напівпрофесійні рівня. Її можливості забезпечуються досить потужним (1,5 кВт) економічним мотором X-Torq обсягом 38,2 см³ і стандартною сорокасантиметрова шиною з ланцюгом. Таких показників цілком достатньо для використання бензопили на заміській ділянці і розпилювання дров. Для їх заготівлі на зиму в великих кількостях потенціалу інструменту може не вистачити. Країна-виробник залежить від року виготовлення, тому в продажу присутні моделі, випущені в США і Китаї.

Бензопила McCulloch CS 360

Ця бензопила випускається в США і позиціонується як інструмент, призначений для будівництва з дерева, заготівлі дров в мінімальних масштабах, обрізки і валки дерев. Ресурсу мотора об'ємом 36 см³ і хорошою потужністю 1,3 кВт більш ніж вистачає для вирішення таких завдань. Оскільки американська компанія McCulloch є частиною концерну Husqvarna, в її продукції, і зокрема в бензопиле моделі CS 360, реалізовані основні технології шведських розробників:

підкачка палива при старті з допомогою праймера; полегшення запуску за рахунок зниженого опору троса стартера; використання CCS-системи для очищення повітря; наявність двох гальм ланцюга бензопили: ручного і інерційного. ефективна антивібраційна система.

Переглядів: 7668
Поширень: 0

Останні новини