У Вінниці розпочали комплексне утеплення дитсадка №21

Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Ще один вінницький садочок стане сучаснішим. Розпочали комплексне утеплення дошкільного закладу №21. Це дитсадок санаторного типу, сьогодні в ньому виховується понад 300 малюків.

Як вже писав раніше, у масштабну програму по реконструкції з утепленням, розраховану на два роки, включено 16 закладів освіти. Для батьків дуже важливо, щоб діти навчались в комфортних умовах. Модернізація будівель також необхідна, щоб зменшити споживання енергоресурсів та заощаджувати за рахунок енергоефективності бюджет громади.

21-ий садочок займає приміщення у будівлі, яка була збудована ще на самому початку ХХ ст. та розширена у 70-х роках. Зрозуміло, що вона потребувала реконструкції. Наразі демонтують покрівлю, яку будуть замінювати та утеплювати. На виховному процесі жодним чином ці роботи не позначаться – дискомфорту для маленьких вихованців не буде. Другим етапом буде утеплення стін з подальшим декоративним опорядженням. Передбачена заміна вікон на енергозберігаючі металопластикові, а також ремонт вхідних груп із влаштуванням пандуса", - повідомив С.Моргунов.




Переглядів: 3280
Поширень: 0

Останні новини