Вінничан запрошують на традиційний Smile Fest

Цієї п’ятниці, четвертого жовтня, вінничан запрошують на щорічний Smile Fest. Він традиційно відбувається у День відзначення посмішки. Цього року організатори запрошують на смайл-ходу, презентацію дитячої книжки та на вечірню програму Smile-батлум.

О 14:00 від Літнього театру, що у Центральному міському парку, стартує Smile-парад. Цього року вперше організатори запрошують до ходи найменших вінничан, які їздять у візочках. Для них організатори підготували сюрпризи.

«Ми запрошуємо усіх долучитися до нашого Smile-параду, приходьте у смішних костюмах, аби підняти настрій собі та оточуючим. Реєстрації учасників проходитиме на площі біля Літнього театру, учасники отримають номерки. Завдяки ним вони візьмуть участь у розіграші цінних подарунків. Серед подарунків – колективний сертифікат на відвідування аквапарку та сертифікат на подорож від тур-клубу «Бідняжка», – розповів співорганізатор фестивалю Дмитро Мира

На Європейській площі з 14:00 до 17:00 розгорнеться Смайл-сіті. Містечко буде наповнене тематичними майстер-класами, фуд-зонами, фото-локаціями, а також будуть виступати творчі колективи. 

«Цього року фестиваль буде ще більш яскравішим. Ми трішки змінюємо формат. Усі основні заходи будуть проводитися на Європейській площі, все розпочнеться о 14:00 запальним діджей-сетом. Родзинка нашого свята – концерт кавер-гурту Gloria. Вони виступатимуть 16:00 на Європейській площі. Найкращі хіти в їхньомуу виконанні не залишать байдужими нікого», – розповіла співорганізаторка фестивалю Христина Коваленко

Сергій Пантюк та художниця Марія Іванова в рамках дитячого заходу «Вухатий грибничок» презентують книгу-розмальовку. Вона відбудеться  о 16:00 в бібліотеці ім. Бевза. 

Smile Fest продовжиться і вечором. На учасників очікує програма Smile-батлум. Він розпочнеться о 19:00 в Мегамоллі в закладі «Люди Fusion Place». Для участі у вечірній програмі потрібно зареєструвати свою команду із шести учасників. Зробити це можна за посиланням https://bitly.su/Je9ANfEU .  

«В цьому році вперше пройде Smile-батлум. Це цікавий вид відпочинку, і зараз він набирає обертів. Буде сім тематичних рубрик. Одна із них присвячена смайлу, ще одна – Вінниці. Це будуть неважкі рубрики. Формат гри схожий на усім відому гру «Що? Де? Коли?», але більш сучасний і видозмінений. Гра колективна, реєстрація безкоштовна. На учасників чекають подарунки», - розповів ведучий Smile-батлум Юрій Постовий


Теги: фестивалі

Переглядів: 3283
Поширень: 0

Останні новини