На території "Центру матері та дитини" триває благоустрій "внутрішнього двору"

По завершенню тут створять нові місця для паркування авто, новий тротуар та заїзд із боку вулиці Ю.Смірнова.  Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив ВІнницький міський голова Сергій Моргунов.

"Так змінився зовнішній вигляд Перинатального центру міської клінічної лікарні «Центр матері та дитини» після реконструкції. Але сучасний вигляд це ще не головне – найважливіше, що новонароджені дітки та їхні мами будуть у комфортних умовах.

Термомодернізація дозволила забезпечити оптимальний температурний режим у палатах, пологових залах та операційних – а це все впливає на самопочуття пацієнтів. Також це і кращі умови праці для персоналу лікарні.

Окрім того, оновили вхідну групу – замінили двері, зробили нові зручні пандуси і сходи. Виконується благоустрій прилеглої території.

У цьому році розпочали роботи по «внутрішньому двору» ЦМтаД – зокрема, благоустрій передбачає демонтаж старого резервуару, створення паркувального майданчика на 32 місця (І черга робіт). У рамках другої черги кількість паркомісць збільшиться, а також з'явиться новий тротуар і заїзд з боку вулиці Юрія Смірнова.

Модернізація міських закладів охорони здоров’я – один з наших пріоритетів: вінничани повинні отримувати якісні медичні послуги в сучасних умовах", - написав С.Моргунов.




Переглядів: 2509
Поширень: 0

Останні новини