Підсумки обласного конкурсу спортивної фотографії: визначили кращих серед профі, аматорів і дітей

3 жовтня було підбито підсумки Вінницького обласного етапу Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії (2019 рік). Організатором виступило відділення НОКУ, у приміщенні якого й зібралося компетентне журі.

До його складу входило сім осіб. Зокрема, голова вінницького фотоклуб «Обрій» Олег Волощук, фотограф Марія Тархова, лауреат Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів Артур Колесник, заступник начальника спортуправління ОДА Олександр Олійник, дворазовий срібний олімпійський призер Павло Хникін, учасник двох Олімпіад Михайло Книш і головний спеціаліст обласного відділення НОКУ Інна Бугаєва.

За світлини судді голосували таємно, а потім бали складалися. Перед початком голосування було вирішено, що фотографи не можуть посідати одночасно 2-3 призових місця. Тому у таких випадках воно передавалося наступному учаснику. Один із членів журі представив свої фотографії серед «профі», тому він не мав права голосувати у цій категорії. 

Загалом на конкурсі було представлено близько 60 спортивних світлин, які зробили 13 фотографів. Кожен міг подати від однієї до максимум п’яти своїх фоторобіт (згідно із умовами Всеукраїнського етапу).

Призери регіонального відбору будуть нагороджені керівництвом облвідділення НОКУ у Вінниці наприкінці 2019 року (дипломами і грошовими преміями).А ще кращі світлини за підсумками обласного етапу будуть представлені на Всеукраїнському фіналі, де також мають шанс посісти призові місця.

Підсумки голосування.

Діти.

1 місце. Володимир Шафір (Вінниця). 2 місце. Софія Самохвалова (Жмеринка) 3 місце. Софія Бачуріна  (Жмеринка) 

 Профі.

1 місце. Тетяна Матвіїшена (Вінниця). 2 місце. Сергій Гомон (Вінниця). 3 місце. Олег Волощук. (Вінниця).

Аматори

1 місце. Михайло Шафір. (Вінниця). 2 місце. Валентина Богоявленська (Вінниця). 3 місце.  Людмила Василюк (Вінниця).     


Переглядів: 2193
Поширень: 0

Останні новини