На Вінниччині вилучено 100 тонн нелегального пального

Співробітники Головного управління ДФС у Вінницькій області в ході операції «Акциз-2019» припинили незаконну реалізацію та вилучили 100 тонн нелегального пального загальною орієнтовною вартістю понад 2 млн. грн.  

В ході відпрацювання виявлено дві адреси реалізації незаконної продукції, що здійснювалася без дозвільних документів на право зайняття діяльністю, пов’язаною з роздрібною торгівлею твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами. У ході подальшого огляду виявлено та вилучено бензин, дизпаливо і скраплений газ. По даному факту складено протоколи про вчинення адміністративного  правопорушення  за ч.1 ст. 164 КУпАП. Крім того, складені акти фактичної перевірки щодо порушення ст. 15 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального», відповідно до яких до порушників будуть застосовані штрафні санкції.

На даний час незаконна продукція, а також резервуари для зберігання пального, заправні колонки та інше обладнання вилучені до прийняття законного рішення.



Переглядів: 1947
Поширень: 0

Останні новини