Вшосте команда Enactus ВНТУ взяла участь у фіналі ENACTUS WORLD CUP

На Всесвітньому кубку Enactus, який проходив 16-18 вересня у Кремнієвій долині (місто Сан-Хосе, Каліфорнія, США), Україну представляла команда Вінницького національного технічного університету.

Це уже вшосте команда Enactus ВНТУ брала участь на такому високому рівні цих престижних змагань — ENACTUS WORLD CUP.

У складі команди Енактус ВНТУ були:

Попов Владислав – новий капітан Enactus VNTU; Вікторія Богачук - капітан Enactus VNTU попереднього сезону; Галина Богачук ; Андрій Журавльов; Микола Демчук; Віталій Кравчик; Богдан Півошенко; Владислава Шевчук; Iгор Шептяков.

На змаганнях перший етап — жеребкування: розділення 37 країн світу на 8 ліг. Команда ВНТУ потрапила у лігу з Польщею, Киргизстаном та Кореєю, яка стала переможцем групи.

Презентували  3 проекти:

«Акустичний зір» — проект із технічною розробкою - маячок для людей із вадами зору, який допомагає їм знайти входи у будівлі за рахунок звуку.

«Pumpkinfarm» та «Caliwormia» — агроекологічні проекти, спрямовані на відновлення українських грунтів та покращення економічного стану селян.

Враження від змагань не передати словами! Усе масштабно, якісно, мотивуюче, просто круто!

Перед учасниками змагань виступали успішні люди — бізнесмени, політичні діячі, випускники Енактус зі всього світу. Наприклад, колишня генеральний секретар США, директор компанії Ford, Walmart.

У ENACTUS WORLD CUP брали участь команди із всіх куточків світу — США, Канада, Австралія, Китай, безліч країн Африки та південної Америки. Європейські країни — Німеччина, Італія, Британія, Голландія тощо.

Дуже емоційним та насиченим був день культурної ярмарки, де всі у національних костюмах представляли культуру рідної країни.

Україна виглядала яскраво та колоритно!

Там студенти ВНТУ познайомились із студентами з усього світу! Обмінялись досвідом реалізації проектів у їх домівках та просто поспілкувались у неформальній обстановці, чим розвивали свої навички англійської мови.

Цьогоріч переміг Єгипет із неймовірно потужним соціальним проектом, який створювався кілька років та мав вкладення для реалізації у декілька мільйонів доларів США!

На жаль, в Україні студенти не мають подібних фінансових можливостей для проектів, але чітко розуміють, які проекти є більш конкурентноздатними на World Cup.

У наступному вересні відбудеться World Cup 2020, цього разу вже в місті Утрехт, Нідерланди.

ПРЕС-ЦЕНТР ВНТУ    http://impuls.vntu.edu.ua/



Переглядів: 3942
Поширень: 1

Останні новини