Вінничан запрошують на виступ Оркестру військово-повітряних сил США в Європі

З 9 по 19 жовтня в Україні пройдуть виступи The USAFE Band, Оркестру військово-повітряних сил США в Європі, за участю Національного президентського оркестру. «Музика свободи» – це концертний тур і унікальний освітній проект. Виступи The USAFE Band пройдуть в шести містах – у Львові (09.10), Івано-Франківську (11.10), Чернівцях (12.10), Вінниці (14.10), Десні (16.10) та Києві (19.10).  У Вінниці концерт відбудеться 14 жовтня о 19:00 в театрі ім. Садовського.

Програма The USAFE Band «Музика свободи» затверджує новий погляд на дружбу: «Музика – універсальна форма спілкування, що допомагає створювати культурні зв'язки і будувати міцні партнерські стосунки. Справжня дружба завжди заснована на спільних ідеях, досвідах і цінностях. Ми виступаємо разом з Україною в ім'я цілісності, процвітання і миру в Європі. Присвячуючи свій візит до Дня захисника, ми вшановуємо всіх, хто віддав за свободу так багато», - говорить полковник Крістіна М. Мур Уррутіа, командир і диригент Оркестру військово-повітряних сил США в Європі.

Зі сцени прозвучать знакові твори засновника The USAFE Band Гленна Міллера, Бінга Кросбі і Елвіса Преслі. Надихаючий американський джаз часів Другої світової війни і свінгові версії українських патріотичних пісень «Многая літа», «Червона калина», «Лента за лентою» – на глядачів чекає парад прем'єр. 

Від моменту заснування в 1943 році The USAFE Band дали більше 20 000 концертів, створюючи сотні яскравих подій щороку. Легендарний оркестр, що розташований на військовій базі Рамштайн в Німеччині, знаменитий виступами для широкої аудиторії, в тому числі для глав держав. Сьогодні The USAFE Band готовий поділитися цінним досвідом зі своїми українськими шанувальниками, а нова програма перенесе глядачів у часи, коли церемоніальна, парадна і легка музика стверджувала принципи свободи для двох дружніх країн.

Український тур The USAFE Band 2019 – це серія культурних подій, що зміцнюють дипломатичне партнерство Сполучених Штатів Америки і України, спрямоване на підтримку суверенітету, демократії та безпеки. Цього року Оркестр військово-повітряних сил США відкриває урочистості на честь Дня захисника України у Львові, виступає в містах Західної та Центральної України і готує особливе музичне послання для фінального концерту в Києві.



Переглядів: 3420
Поширень: 1

Останні новини