У Вінниці зіграли у «FlatOut» на картонних «Феррарі»

«Формулу-1» по-Вінницьки влаштували посеред парку Дружби народів.

Вінницька молодь взяла участь в автоперегонах. Щоправда, «Феррарі» були з картону. Втім це не вплинуло на запал та бажання перемогти, зізнаються учасники покатушок.

Таку забаву для учнів "Подільського науково-технічного ліцею для обдарованої молоді" влаштували батьки. Основу для «болідів» замовили на підприємстві з організації подібних заходів. Самі ж автівки - створювались руками дітей: водії вирізали, клеїли, розмальовували.

«Спочатку я думала, що буде нудно. Але, коли ми командою почали створювати власну машину – це перетворилось на захопливий процес. 45 хвилини промайнули, як 2. А ще, ми стали більш дружнішими в процесі створення автівок», - розповідає учасниця перегонів Тетяна Ленартович.

«Таких емоцій, як під час перегонів, я давно не відчувала: радість, страх, адреналін. Було не лише весело, а й цікаво», - додає Тетяна.

Організатори перегонів кажуть: за основу взяли гоночну відеогру «FlatOu». Так, долучають дітей до активного способу життя, заохочують працювати в команді, ефективної взаємодії, а ще – проводити час весело та на свіжому повітрі.



Переглядів: 2571
Поширень: 0

Останні новини