У Вінниці відбувся перший турнір найменших хокеїстів

Минулих вихідних у вінницькому Льодовому клубі провели відкритий чемпіонат Вінниці з хокею серед юнаків молодшої вікової групи (2011-2012 р.н.). Змагання організувала обласна федерація хокею із шайбою та відділення НОК України у Вінницької області.

На лід виходили п’ять команд. Двом вінницьким колективам спортшколи «Патріот» протистояли суперники із Одеси і Києва. Діти грали поперек майданчика, в скорочених складах. В заявці кожного колективу була дюжина гравців, а на лід виходили по чотири спортсмени. Одночасно проходили два матчі.

Турнір пройшов доволі рівно. Юні хокеїсти грали завзято, із палаючими очима. Але на майданчику Льодового клубу точилася справжня спортивна боротьба.

Єдина команда, яка не програла жодного матчу – це столичний «АТЕК». Вона й стала чемпіоном. На другому місці – вінницький «Патріот». Наші юні земляки поступилися ХК «АТЕК» (1:6), зіграли внічию із київською «Крижинкою» (5:5), а решта поєдинків виграли. Бронзові нагороди – в активі «Морських вовків» (Одеса). У вирішальному поєдинку за медалі вони обіграла «Крижинку» – 7:6.

Під час урочистого нагородження призери отримали Кубки, грамоти і медалі відділення НОК України у Вінницької області. Заохочувальні дипломи за участь вручили решті юних спортсменів. Окремо нагороджували кращих гравців кожної з команд. У складі «Патріота-1» це Сергій Курінний, у складі «Патріота-2» – Василь Красовський.

– Для учасників турніру це перший турнір у житті. Вони восени лише почали займатися хокеєм, стали на ковзани. А вже незабаром стартують в першому турі чемпіонаті України! Відкритий чемпіонат Вінниці слугував підготовкою до цього змагання. За його допомогою діти краще зрозуміли правила та ази хокею, – прокоментував старший тренер ХК «Патріот» Володимир Сачко.



Переглядів: 4641
Поширень: 0

Останні новини