Вінницький фрі-файтер виграв чемпіонат України і здобув путівку на чемпіонат світу

Чемпіонат України з фрі-файту (українського виду змішаних єдиноборств) провели у Тернополі. Змагалися старші юнаки і дорослі.

До вінницької збірної входили чотири спортсмени. Чемпіоном серед молоді (18-20 років) у ваговій категорії до 57 кг став представник клубу «Січ» Артур Блинда. Він виграв в фіналі достроково, больовим прийомом на 32-й секунді. Бронза серед старших юнаків – в активі Руслана Ковальчука (до 69 кг).   

За підсумками чемпіонату України Артур Блинда здобув путівку на чемпіонат світу, – розповів тренер збірної Вінниччини з фрі-файту Ігор Дишливенко.   

Інші два наших земляки виступали серед чоловіків. Олександр Кухарук (до 79 кг) виявився віце-чемпіоном. А Дмитро Павлюк (до 84 кг), який вперше поїхав на змагання всеукраїнського рівня, став бронзовим призером.

Результатами ми задоволені, хоча могли й виступити ще краще. На чемпіонаті виступали багато сильних суперників, неодноразових чемпіонів Європи. Тому конкуренція була неабиякою. Нерідко глядачі бачили нокаути. Тричі на змагання навіть приїздила швидка допомога! – сказав Ігор Дишливенко.

Артур Блинда і Олександр Кухарук на чемпіонаті України виконали розряд кандидата в майстри спорту.

Всі четверо наших учасників привезли додому медалі, що радує. І це не дивно. Зараз ми направляємо на серйозні змагання тих спортсменів, які можуть претендувати на п’єдестал. Цей підхід дає плоди, – сказав президент Вінницької федерації фрі-файту Вадим Кудіяров.     



Переглядів: 2893
Поширень: 0

Останні новини