Вінничан та гостей міста 1-2 листопада запрошують на VinBookFest

У перші дні листопада поціновувачі літератури мають змогу взяти участь у книжковому фестивалі VinBookFest, який проходитиме в приміщенні обласного академічного театру ляльок.

Програма фестивалю буде цікавою як для дітей, так і для дорослих, адже проводитимуться книжкові ярмарки, конкурси кращих читачів, майстер-класи, творчі зустрічі з відомими українськими письменниками сучасності і презентації їх нових творів, показ вистав лялькового театру, діятиме лаунж зона «Читай», а також будуть встановлені тематичні фотозони.

Крім того в ході фестивалю,  у перший його день, відбудеться презентація такого важливого і цікавого проекту, як «Дитяча інклюзивна література».

Проводитиметься фестиваль за підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА, Вінницької міської централізованої бібліотечної системи, а також обласної універсальної наукової бібліотеки імені К.Тімірязєва.

Протягом двох днів фестивалю відбудуться зустрічі із поетами та письменниками Вінниччини та інших регіонів України. Зокрема, з Мариною Павленко, Ланою Ра, Віктором Крупкою, Наталкою Доляк, Сергієм Татчиним, Іриною Федорчук, Дмитром Бондаренко. Родзинкою стане творча зустріч з сучасним українським письменником-белетристом Андрієм Кокотюхою.

Запрошуємо всіх 1-2 листопада взяти участь у фестивалі VinBookFest, що проводитиметься в приміщенні обласного академічного театру ляльок (м.Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7).

Детальніше про програму фестивалю можна ознайомитись на сторінці у фейсбуці за посиланням, або на сторінці Вінницької міської централізованої системи



Переглядів: 3881
Поширень: 3

Останні новини