Рок-уроки в "Зорі" відвідало близько тисячі старшокласників

22 та 23 жовтня в МПМ пройшли рок-уроки для старшокласників. Новий навчальний рік розпочався новою концертною програмою «Пісня на біс» до, якої увійшли вокальні композиції українських та зарубіжних виконавців, що займали вищі сходинки різних хіт-парадів протягом останніх 20 років.

Композиції «Промінь» «Blear velvet», «Whatever it Takes», «Don’t speak», «Зелені очі», «Human», «Охрана», «Ой, на горі роман цвіте», «Вишиванка» та інші гучними оплесками зустрічав та проводжав юний глядач. Багато хітів залюбки підспівували разом з виконавцями.

Програму спільно підготували: гурт «Sunrise» та вихованці зразкової майстерні естрадного мистецтва "Зоряна мрія", викладачі В. Майборода, В. Нагорна, І. Воєнна.

В концертній програмі взяли участь вокалісти-дебютанти : Аліна та Каріна Покатило, Хорошева Олександра, Семенова Аня.

Рок-урок відвідало близько 1000 школярів загально-освітніх шкіл міста № 30, 31, 9, 32, 6, 22,13 .

Проведення цих рок-уроків стало можливим завдяки підтримці Вінницькою міською радою проекту ГО вінницького рок-клубу "Ноктюрнус". Також дякуємо за багаторічну плідну співпрацю департаменту освіти ВМР.

В листопаді пройдуть рок-уроки за новою тематикою, які. сподіваємось, сподобаються справжнім меломанам . А того, хто мріє про сцену та співочу кар‘єру, запрошуємо до творчої родини зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія».



Переглядів: 1913
Поширень: 0

Останні новини