У жовтні податківці вилучили більше 100 тонн нелегального пального

Більше 100 тонн нелегальних паливно-мастильних матеріалів виучили в ході активізації заходів у рамках операції «Акциз-2019» співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області протягом жовтня цього року.

Так, у райцентрі неподалік Вінниці на території місцевої автостанції викрито «пересувну АЗС» - мікроавтобус, оснащений обладнанням для заправки дизельним пальним. Реалізація здійснювалася без дозвільних документів на право зайняття діяльністю, пов’язаною з роздрібною торгівлею твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами.

Відносно порушника складено протокол про вчинення адміністративного  правопорушення  за ч. 1 ст. 164 КУпАП. У ході подальшого огляду у вантажному відсікові автомобіля виявлено та вилучено ємності з дизпаливом у кількості 2 тонн, а також заправне обладнання – пістолет, насос, фільтри тощо. Автомобіль також вилучено до прийняття законного рішення.

Загалом з початку року працівниками податкової міліції Вінниччини вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів на суму 23,1 млн. грн., в тому числі паливно-мастильних матеріалів на суму 3,6 млн. грн. За фактами незаконного обігу підакцизних товарів зареєстровано 12 кримінальних проваджень.               



Переглядів: 1849
Поширень: 0

Останні новини