Вінниця взяла участь у «ТурЕКСПО − Львів 2019»

У рамках Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності пройшла ХХ Міжнародна виставка-ярмарок “ТурЕКСПО-Львів”. Тут наше місто було презентовано львів'янам та всій Україні.

Подія була насичена яскравими презентаціями, туристичними дискусіями, економічним форумом, бізнес-нетворкінгом та іншими тематичними заходами, що спрямовані на розвиток і просування українського туристичного потенціалу.

Стенд міста Вінниці, який був оформлений у концепції бренду «Місто ідей», показав учасникам виставки безлічі цікавих ідей для подорожі. Департамент маркетингу міста та туризму розповідав відвідувачам про місцеві туристичні продукти, кількість та формат подачі яких останнім часом значно підвищився.

Було презентовано новий каталог «Вінниця: ідеї на вікенд», туристичні карти історичного центру та Вишеньки, буклет з новими екскурсіями “Школи вінницького гіда” та багато іншої тематичної інформації. Гості не лише щиро дивувалися різноманіттю вінницьких пропозицій, а й могли прихопити з собою багато яскравих сувенірів на згадку. Приїздити до Вінниці на гостини та отримати яскраві враження запрошували і вінницькі екскурсійні бюро Подільський туристично-інформаційний центр та Віатур, чиїми послугами цікавилося багато відвідувачів стенду.

Безпосередньо на «ТурЕКСПО − Львів» та у соцмережах відбулася ще одна визначна подія — прем’єра відеоролика «Вінниця - це про Win-Win», присвяченого Вінниці як унікальній туристичній дестинації. Відео було створене за ініціативи департаменту маркетингу міста та туризму в тандемі зі студією репортажного та рекламного відео Sochnoe video production. Реалізувати такий масштабний задум вдалося завдяки підтримці міського голови Сергія Моргунова та Вінницької міської ради. Вже у перший день його появи ролик зібрав понад 100 тисяч переглядів у найпопулярніших соцмережах. 

Паралельно з роботою стенду пройшла презентація проектів «Школа вінницького гіда» та «Вишенька на турі», де директор департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради Олександр Вешелені детальніше розповідав про їх реалізацію та перші успіхи колегам з інших міст. Презентація викликала чималий інтерес, в результаті чого багато учасників захотіло перейняти досвід проектів для своїх регіонів.

Вінниця презентувала себе не лише як «Місто ідей». Відвідувачі виставки запам’ятають наше місто як тимчасову столицю Української Народної Республіки, а Вінниччину – як яблуневий край зі смачною колоритною кухнею.

У перший день виставки колектив Центру історії Вінниці розповідав про період тимчасової столичності Вінниці в добу Перших визвольних змагань. Історію можна було не просто почути, а й побачити – на стенді пройшла презентація Всеукраїнського фестивалю військово-історичної реконструкції «Вінниця – Столиця УНР». Доповнили колорит столітньої давнини представники нового вінницького пабу «Кінь у Протигазі», які презентували свою концепцію, меню та пригощали фірмовими наливками і намазками. Центр та паб мали і свої тематичні сувеніри, які учасники виставки із задоволенням приймали в подарунок.

Другого дня вінницький стенд частував усіх запашними яблуками та місцевими смаколиками. З подільською кухнею львів'ян і представників інших регіонів знайомила вінницька гастрогідка Олена Павлова. Як дослідниця вона розповідала про історію кухні Поділля, її різноманітність і цікаві особливості приготування відомих страв. Як кулінарна майстриня вона пригощала учасників та відвідувачів виставки закусками з несподіваними поєднаннями інгредієнтів і яскравими смаками. Доповнювали ці страви натуральний яблуневий сік та зефір від ТМ  “Солодка Мрія” та найсмачніші яблука з барського та вінницького господарств.

Представники інших міст і регіонів відзначали, що Вінниця цьогоріч підкорила всіх своєю гостинністю, різноманіттям, інтерактивом, смаком та колоритом.

Тож по завершенню виставки ми можемо сміливо стверджувати, що її учасники відкрили для себе нову Вінницю – ідейну, вражаючу та повну приємних несподіванок. І таке поєднання спонукає усіх якнайшвидше відвідати наше #МістоІдей!



Переглядів: 3985
Поширень: 1

Останні новини